Υλικά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ΤΟΠ κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
4 χοιρινές μπριζόλες, χωρίς κόκαλο
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι, κατά βούληση
2 χούφτες πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση
1 μεγάλο μάτσο βασιλικός, ψιλοκομμένος
Διαδικασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Χαράσσουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές, αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα.
Περιχύνουμε με το μείγμα βαλσάμικου και αφήνουμε να μαριναριστεί για 5 λεπτά.
Αφήνουμε ένα τηγάνι γκριλιέρα να κάψει σε υψηλή φωτιά.
Παίρνουμε το κρέας από τη μαρινάδα, αφαιρώντας τυχόν σκόρδο που έχει μείνει πάνω του και ψήνουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι και το κρατάμε ζεστό.
Ρίχνουμε τη μαρινάδα και τις ελιές στο τηγάνι, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το βασιλικό.
Προσθέτουμε τους χυμούς από το κρέας στο τηγάνι.
Περιχύνουμε τη σάλτσα στο κρέας και σερβίρουμε.