Πλέον τα μαγιό μπορούν να φορεθούν και εκτός παραλίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μαγιό είναι πλέον κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό ρούχο για την παραλία. Είναι το κομμάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε άλλο ένα στην συλλογή σας.

Πριν προχωρήσετε ωστόσο στην αγορά ενός κανούργιου μαγιό, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι πολλοί σχεδιαστές έχουν μεταμορφώσει αυτό το ένδυμα τα τελευταία χρόνια, καθώς θεώρησαν ότι δεν πρέπει να φοριέται αποκλειστικά στην πισίνα ή την θάλασσα, και ότι θα πρέπει να συνδυάζεται εύκολα με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σας. Με απλά λόγια, θα μπορείτε να το φοράτε τόσο ως βερμούδα με ένα μπλουζάκι και εσπαντρίγιες στο μπαρ, όσο και στην ξαπλώστρα της παραλίας. Δύο σε ένα λοιπόν!

Δείτε παρακάτω 5 μαγιό που μπορούν να φορεθούν μέσα και έξω από την πισίνα αυτό το καλοκαίρι.

ORLEBAR BROWN
Setter Short-Length Swim Shorts

Ένα μαγιό σε navy χρώμα, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι χαμηλά old school sneakers για μια κομψή και σπορ εμφάνιση.

LORO PIANA
Mid-Length Printed Cotton Swim Shorts

Αν θέλετε κάτι με σχέδιο, αυτό το μαγιό από την Loro Piana είναι για εσάς. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μπλουζάκι, ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

TOM FORD
Slim-Fit Mid-Length Swim Shorts

Αυτό το μαγιό από τον Tom Ford διαθέτει κλασικό κόψιμο και είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που στεγνώνει πολύ γρήγορα.

ORLEBAR BROWN
Dane Long-Length Swim Shorts

Το μαγιό “Dane” της Orlebar Brown είναι λίγο πιο μακρύ (φτανει πάνω από το γόνατο) και σφίγγει στην μέση. Μπορείτε να το φορέσετε στην πισίνα, και στην συνέχεια με ενα λινό πουκάμισο και εσπαντρίγιες.

AMIRI
+ Grateful Dead Mid-Length Printed Swim Shorts

Αυτό το μαγιό αποτελούν μέρος της δεύτερης συνεργασίας της AMIRI με την Grateful Dead. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα T-Shirt και sneakers όταν δεν είστε στην πισίνα.


Διαβάστε επίσης: 4 υπέροχα στυλ μαγιό που θα φορεθούν πολύ το φετινό καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.