Ο Daniel Day Lewis αποδεικνύει οτι ακόμα και στα 60 μπορείς να ντυθείς σαν hipster

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είτε στο Box Park ή στο Brooklyn, ο Daniel Day Lewis έμοιαζε με την επιτομή του hipster.

Βγαίνοντας στη Νέα Υόρκη χθες, ο ηθοποιός φορούσε ό, τι θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως κάτι που θα βλέπαμε φορεμένο απο έναν hipster. Και τι ήταν τόσο σπουδαίο σε αυτό; Ο Day-Lewis, που είμαστε πιο συνηθισμένοι να τον βλέπουμε στο κόκκινο χαλί με ένα καλοραμμένο κοστούμι Domenico Vacca, απλά απέδειξε ότι ακόμα και όταν διανύεις την δεκαετία των εξήντα, μπορείς να ντυθείς σαν hipster και να το υποστηρίζεις. Η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη απο μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της ανδρικής ενδυμασίας, το workwear, που έχει ευνοηθεί απο αρκετούς οίκους μόδας.

Το απλό πράγμα που έκανε ο Day-Lewis τόσο καλά, ήταν ότι αφοσιώθηκε στον σκοπό. Κάθε πτυχή του outfit του φώναζε “Πετάγομαι στην Truman Brewery για μια μπύρα μετά την δουλειά”, από το μπουφάν Carhartt και το φαρδύ cargo, στο beanie, το καρό πουκάμισο και τις μπότες εργάτη. Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το σκουλαρίκι του θυμίζει τον υπέρτατο hipster των 90’s, Johny Depp, που φωνάζει ‘go big or go home’.

Αν σχεδιάζετε να ακολουθήσετε το look, παρακάτω υπάρχουν τρία βασικά κομμάτια που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Α, και πάρτε παράδειγμα απο τον Day Lewis και αποφύγετε την γενειάδα …

Daci Ribbed Beanie by Wood Wood

Buy Here

Fairmount Coat by Carhartt WIP

Buy Here

Original 874 Work Trousers by Dickies

Buy Here

Share.

Comments are closed.