Μπραντ Πιτ: “Το να ακολουθείς τις τάσεις είναι πραγματικά κουραστικό!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, ο Μπραντ Πιτ είναι ένας άντρας με πολύ ιδιαίτερο στυλ και ξεχωρίζει όπου και να βρεθεί. Έχει την εικόνα του τύπου “που δεν προσπαθεί πολύ”, και αυτό είναι σίγουρα κάτι που λίγοι άντρες μπορούν να πετύχουν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Esquire”, ο 57χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στο στυλ του και μάλιστα δήλωσε πως “Το στυλ μου είναι ότι δεν έχω καθόλου στυλ”. Εμείς ωστόσο οφείλουμε να διαφωνήσουμε κάθως είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί, είτε σε κάποια καθημερινή έξοδο, ο τύπος αυτός ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα (βέβαια βοηθάει ότι είναι και ο Μπραντ Πιτ).

Brioni

Στην συνέχεια μιλησε για τις προσωπικές του προτιμήσεις και πως το στυλ του έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

“Όσο μεγαλώνεις, η άνεση στα ρούχα παίζει πρωταρχικό ρόλο”, είπε χαρακτηριστικά. O ίδιος πρόσθεσε ότι όταν δημιουργεί outfits, επιλέγει καλής ποιότητας κομμάτια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι πολύ λαμπερά ή εκκεντρικά, και συμπλήρωσε πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές στις οποίες δίνει σημασία, όπως ένα καλό ρολόι.

“Μου αρέσουν οι μονοχρωμίες, χωρίς ωστόσο τα ρούχα μου να παραπέμπουν σε στολή. Προτιμώ την απλότητα και τα καλοραμμένα κομμάτια. Αυτό είναι το μόνο μαγικό ραβδί που έχω”, τόνισε ο ηθοποιός. “Το να ακολουθείς τις τάσεις είναι πραγματικά πολύ κουραστικό, και δεν θέλω να μοιάζω με διαφημιστική πινακίδα”, πρόσθεσε.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το ρολόι που φορούσε ο Μπραντ Πιτ στο “Once Upon A Time In… Hollywood”

Share.

Comments are closed.