Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει τα Tod’s εκπληκτικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιταλία είναι η χώρα ζυμαρικών, τους πάθους, του Ντα Βίντσι, του Βιβάλντι και της πίτσας με λεπτή ζύμη, είναι όμως και η αγαπημένη μας διεθνής βιομηχανία του στυλ.

Απο τα καλοραμμένα κοστούμια και τα καλοφτιαγμένα παπούτσια που βλέπουμε στους ναπολιτάνικους δρόμους, οι Νότιοι Ευρωπαίοι σίγουρα ξέρουν πως να φτιάχνουν αριστουργήματα – και αυτό είναι ένα απο τα αγαπημένα μας brand, που μας χαμογελά από το πιο στιλατο έθνος στη γη…

Το δέρμα των Tod’s είναι το καλύτερο δέρμα στον κόσμο

Εάν, όπως και εμείς, εκτιμάτε ένα καλό δέρμα, θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα εμπορικό σήμα στο μυαλό σας: η Tod’s. Η προσοχή στην λεπτομέρεια του brand είναι απλά εκπληκτική, με μέχρι και 35 κομμάτια από δέρμα να χρησιμοποιούνται μόνο για ένα παπούτσι. Πάνω από 100 διαφορετικά βήματα γίνονται μέχρι δημιουργία του Gommino loafer που αποτελεί την σφραγίδα των Tod’s – με την χαρακτηριστική σόλα από τρακτερωτό καουτσούκ.

Ιδρύθηκε από τον Diego Della Valle, με το brand να είναι ιδιαιτέρως αγαπητό απο τον Eddie Redmayne και τον Matthew McConaughey – μεταξύ πολλών άλλων.

Τι κάνει τα Tod’s καλύτερα απο οποιονδήποτε άλλα;

Τα loafers – διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχέδια ακόμα και σε περιορισμένες εκδόσεις – είναι ο προφανής λόγος για να επισκεφθείτε την Tod’s,  χωρίς ωστόσο να ξεχνάμε, ότι τα αθλητικά παπούτσια και οι τσάντες της ετικέτας είναι επίσης εξαιρετικά. Σχεδόν κάθε προϊόν ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, χάρη στην χαρακτηριστική τρακτερωτή σόλα – και όσοι εμπιστευτούν τις τσάντες και τα αθλητικά παπούτσια θα είναι σαν να φορούν μικρά εμβλήματα τιμής.

Περισσότερα μπορείτε να δειτε στην επίσημη ιστοδελίδα www.tods.com

Share.

Comments are closed.