Δες πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι αυτό το καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από αρχαιοτάτων χρόνων το λευκό χρώμα ήταν σύμβολο της αγνότητας. Φορέθηκε από τις ιέρειες στην αρχαία Αίγυπτο και την Ρώμη, από τους προσκυνητές του Ισλάμ και τους Ιάπωνες που πιστεύουν στον Σιντοϊσμό, ενώ ο Πάπας το φοράει από το 1566. Σίγουρα είναι ένα χρώμα με ιδιαίτερη ιστορία και σημασία, το ίδιο όμως δεν ισχύει στην σύγχρονη εποχή των ανδρικών ενδυμάτων.

Το λευκό παντελόνι για παράδειγμα, σήμερα συνδέεται περισσότερο με την αποπλάνηση, καθώς είναι ένα κομμάτι που έχει φορεθεί από τους πιο κομψούς playboy, όπως ο Γούντερ Σακς, ο Μικ Τζάγκερ και ο Βρετανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χέμινγκς. Ότι και να σκέφτονται οι άνθρωποι γι’αυτό, πρόκειται για ένα ρούχο που είναι πάντα μια καλή επιλογή, αρκεί βέβαια να συνδυαστεί με πολύ μεγάλη προσοχή.

© Bettmann / Getty Images / Ideal Image

Ο Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν είχε πει πως “ο φόβος της κριτικής μπορεί να αποτρέψει (έναν άνδρα) να επιδοθεί στη φαντασία του”, κάτι που ισχύει και στο να φορέσει ένα λευκό παντελόνι. Αυτό ωστόσο δεν χρειάζεται να συμβαίνει, καθώς αν τηρηθούν ορισμένες οδηγίες, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Καταρχήν η σωστή εφαρμογή είναι το κλειδί. Προσπαθήστε να αποφύγετε ογκώδεις τύπους παντελονιών, και προτιμήστε παντελόνια που να έχουν απλό κόψιμο, να μην αγκαλιάζουν πολύ σφιχτά το σώμα, και αν θέλετε μπορούν να στενεύουν στον αστράγαλο. Μπορείτε να πάρετε για παράδειγμα τον playboy Γκούντερ Σακς, ο οποίος συνδύαζε τα λευκά του παντελόνια με ένα μεταξωτό πουκάμισο (μονόχρωμο ή ριγέ) ή με ένα navy σακάκι αν ο καιρός το επέτρεπε.

© Bettmann / Getty Images / Ideal Image

Τα λευκά παντελόνια επίσης είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του στυλ Ριβιέρα, επομένως ο συνδυασμός τους με μια μαρινιέρα, με παστέλ polo μπλουζάκια και με φλοράλ ή ριγέ πουκάμισα, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κομψά καλοκαιρινά σύνολα.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα παντελόνι που να είναι ιδανικό για την καλοκαιρινή σεζόν, μην κοιτάξετε αλλού, καθώς παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα λευκά παντελόνια που αξίζει να επενδύσετε.

RUBINACCI
White Linen Casual Trousers


MARCO PESCAROLO
White Linen and Cotton-Blend Trousers


DALCUORE
White Cotton Back-Buckle Pleated Trousers


NEW & LINGWOOD
White Cotton Chinos


DOPPIAA
White Cotton Pleated Trousers


CORDONE 1956
White Cotton Trousers


RUBINACCI
White Manny Pleated Cotton Trousers


Διαβάστε επίσης: Δες πως να αποκτήσεις το καλοκαιρινό στυλ των playboy της Κυανής Ακτής

Share.

Comments are closed.