Δείτε πως να είστε κομψοί -χωρίς σακάκι- τις ώρες που βρίσκεστε σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα ρούχα έχουν τη δύναμη να λένε στους ανθρώπους πολλά για εμάς. Μπορείτε να φορέσετε ένα tailored μαύρο σακάκι για ένα κοκτέιλ πάρτι επειδή θέλετε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι εκτιμάτε τα κλασικά ή κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως ένα σακάκι με prints, επειδή θέλετε να δείχνετε πιο εναλλακτικός.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε,  είναι ένας τρόπος να “επικοινωνήσετε” την προσωπικότητα και τις αξίες σας, τα ρούχα ωστόσο που επιλέγετε να φορέσετε στο σπίτι είναι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά, καθώς αποδεικνύουν ό, τι δεν προσπαθείτε να ντυθείτε κομψά, αλλά είστε κομψοί άντρες — και σίγουρα υπάρχει διαφορά.

Κάναμε έναν αρκετά μεγάλο πρόλογο για να σας πούμε πως εντός της κατοικίας σας μπορείτε να είστε κομψοί – χωρίς σακάκι – φορώντας μια ρόμπα, που αν και φτιάχτηκε για πρακτικούς λόγους, συνεχίζει να παραμένει ένα ξεχωριστό ένδυμα, και, για πολλούς, το αποκορύφωμα της χλιδής.

Είτε είναι φτιαγμένη από βαμβάκι, πολυτελές μετάξι ή βελούδο, η ανδρική ρόμπα υπογραμμίζει στην ουσία την ιδέα ότι η φινέτσα είναι τρόπος ζωής και όχι επιλογή.

Αν λοιπόν θέλετε να είστε κομψοί τις ώρες που βρίσκεστε σπίτι, όπως ο αείμνηστος Χιου Χέφνερ, οι παρακάτω ρόμπες είναι για εσάς.

*Να σημειώσουμε πως αποτελούν ένα υπέροχο δώρο αυτά τα Χριστούγεννα για τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Tom Ford Silk Grand Poppy Floral-Print Robe


Bown of London Dressing Gown


Paul Stuart Cotton Herringbone Robe


Derek Rose Duke Piped Cashmere Robe


Nilaa Organic Cotton Bath Robe


Versace Barocco Terry Robe


Hanro Night and Day Robe


Rubinacci Wool and Cashmere-Blend Robe


Ralph Lauren Purple Label Polka Dot Silk Robe


California Cowboy El Garibaldi Robe


Διαβάστε επίσης: 7 μποτάκια χιονιού που δεν “καταλαβαίνουν τίποτα”!

Share.

Comments are closed.