10+1 βαλίτσες και tips για να ταξιδέψεις με αεροπλάνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με το καλοκαίρι να ειναι σε πλήρη εξέλιξη, πιθανώς να είστε σε φαση προετοιμασίας για τις διακοπές που είχατε προγραμματίσει εδω και καιρο ή ίσως απλά κλείσατε εισιτήρια για ένα ολιγοήμερο ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστείτε μια βαλίτσα ταξιδιού (και, όχι, δεν συνιστούμε να δανειστείτε αυτή του πατέρα σας). Ριζώσαμε λοιπόν στο διαδίκτυο για να σας βρούμε οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έτσι εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο , εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες βαλίτσες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να τονώσουν το στυλ σας, καθώς επίσης και κάποιες συμβουλές για την εξεύρεση του σωστού μοντέλου για εσάς.

Όπως γνωρίζει κάθε επαγγελματίας, ο χρυσός κανόνας είναι πάντα να ταξιδεύετε αν μπορείτε με χειραποσκευές. Για να αποφύγετε την επιβάρυνση απο οποιεσδήποτε υπερβολικές χρεώσεις , ελέγξτε ότι η βαλίτσα που θέλετε να αποθηκεύσετε τα είδη που θα χρησιμοποιήσετε στον τελικο σας προορισμο, δεν είναι μεγαλύτερη από 40 x 30 x 15 cm  και δεν υπερβαίνει τα 23 kg.

Δεδομένου ότι οι αεροπορικές εταιρείες είναι αυστηρές με τις αποσκευές, η εύκολη λύση γύρω από αυτό το πρόβλημα είναι να επιλέξεις μια μικρότερη βαλίτσα ως χειραποσκευή . Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας δεν θα έχει αυτους τους γελοία μεγάλους τροχούς ή μια τεράστια λαβή, καθώς θα έχει λιγότερες πιθανότητες να συμπιεστεί στο ντουλαπάκι αποσκευών πανω απο το κάθισμα, που με τόσο κόπο οι αεροπορικές εταιρείες εχουν καταφέρει να το κάνουν τόσο μικρό. Μεταξύ μας τώρα, μπορείτε να αφήσετε αρκετά πράγματα πίσω στο σπιτι, διακοπές πηγαίνετε, μια ολόκληρη ντουλάπα τι θα την κάνετε;

Χάρη στην ασφάλεια του αεροδρομίου μια ακριβή βαλίτσα δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο ,γι’ αυτό χαλαρώστε και επιλεξτε την βαλίτσα που σας αρέσει και την αντέχει η τσέπη σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανθεκτικότητα είναι ζωτικής σημασίας, για οποιοδήποτε είδος αποσκευών, οπότε καλό είναι να δοκιμάσετε όλες τις κλειδαριές, τα φερμουάρ και τα άλλα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να σπάσουν.

Τέλος, σκεφτείτε τα extras που πραγματικά θέλετε από μια βαλίτσα, όπως επιπλέον τσέπες, μια επεκτάσιμη λαβή και τροχούς. ενσωματωμένο φορτιστή τηλεφώνου που είναι αρκετά χρησιμος , αν και τα περισσότερα αεροπλάνα έχουν μια θύρα USB ενσωματωμένη στο καθίσματα σας

Extra tip: Ζητήστε η αποσκευή σας να χαρακτηριστεί ως εύθραυστη και θα είναι μία από τις πρώτες που θα βγουν από το αεροπλάνο. Αυτό σημαίνει ότι η βαλίτσα σας, είναι ακόμα ποιο απιθανό να χτυπηθεί και θα εχει ένα καλό ταξίδι, με μια ξεχωριστή θέση απο τις υπόλοιπες.

Herschel Supply Co. Highland four-wheel suitcase, 59cm

€147,00 Buy Here


Samsonite MixMesh 4-Spinner 55cm Cabin Case

€230,50 Buy Here

 

Courrier GG Supreme carry-on by Gucci

€2.980,00 Buy Here

 

Brunswick large suitcase by Ted Baker

€385,00 Buy Here

 

20-inch trolley case by Globe-Trotter x RAF100

£2.235,00 Buy Here

 

Traveler cabin trolley in Visetos by MCM

€1,395.00 Buy Now

 

Matte-black aluminium case by Away x Dwayne Wade

€495,00 Buy Here

 

Suitcase by Globe-Trotter x Paul Smith

€2.000,00 Buy Here

 

Saffiano leather-trimmed nylon carry-on by Prada

€1.950,00 Buy Here

 

Pelle tessuta leather carry-on by Ermenegildo Zegna

€2.950,00 Buy Here

 

Latitude suitcase by Tumi

€645,00 Buy Here

Share.

Comments are closed.