Τα sneakers που πρέπει να έχεις ακόμα και αν είσαι άσχετος από μόδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όλοι αγαπούν τα sneakers σε όλες τις μορφές και τα στυλ. Είναι τα παπούτσια που θα δεις να φοράει κάθε άντρας στον πλανήτη, από την πασαρέλα έως τους δρόμους. Με τα χρόνια η πρακτικότητα και το στυλ τους έχουν δημιουργήσει μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία κάθε χρόνο μας τροφοδοτεί με καινούργια ή διαφοροποιημένα μοντέλα.

Είναι αρκετά λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία χρόνια οι κανόνες που ισχύουν για την ανδρική ενδυμασία έχουν χαλαρώσει, και ένα ζευγάρι sneakers μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα ένα ζευγάρι brogues ή oxfords.

Πάμε να δούμε τα 5 sneakers που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας.

Λευκά sneakers

Τα ογκώδη sneakers μπορεί να είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να συνδυαστούν. Ένα ζευγάρι λευκά και “καθαρά” sneakers είναι ιδανική λύση, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ενδύματα που έχετε στην ντουλάπα σας, ακόμα και με ένα κοστούμι.

Από τα κλασικά Stan Smith μέχρι τα Common Projects “Original Achilles”, υπάρχουν εκατοντάδες είδη στην αγορά και σε ένα μεγάλο εύρος τιμών για να επιλέξετε.

Running shoes

Τα running shoes είναι ελαφιά και άνετα αθλητικά παπούτσια, τα οποία έχουν βασικό στόχο την απόδοση. Η επιλογή για ένα τέτοιο παπούτσι είναι αρκετά δύσκολη, καθώς κυκλοφορούν χιλιάδες στην αγορά και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Τα μεγάλα brands παγκοσμίως χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες και απίστευτα υλικά, δημιουργώντας παπούτσια τα οποία εκτός από τις υψηλές επιδόσεις προσφέρουν μοναδικό στυλ.

Μαύρα sneakers

Όσο ωραία και αν είναι τα λευκά sneakers, χρειάζεται να καταβάλλετε αρκετή προσπάθεια για να τα διατηρήσετε καθαρά – όπως άλλωστε τους αρμόζει. Εδώ λοιπόν έρχεται το μαύρο sneaker, το οποίο μπορεί επίσης να συνδυαστεί αρκετά εύκολα, και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ώρες τρίβοντας το, ώστε να φύγουν οι αντιαισθητικοί λεκέδες.

Σίγουρα θα βρείτε ένα ζευγάρι στην αγορά που να είναι ανάλογο του budget αλλά και του στυλ σας.

Παπούτσια του μπάσκετ

Όλοι μας είχαμε ή έχουμε ένα ζευγάρι. Από τα παρκέ των γηπέδων μπάσκετ κατάφεραν να εντρυφήσουν στην ανδρική γκαρτναρόμπα εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, λόγω του μοναδικού τους στυλ και όχι τόσο της ειδικής κατασκευής τους. Από τα κλασικά All-star της Converse στα πιο εξεζητημένα μοντέλα γνωστών σχεδιαστών, αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι.

Slip-On

Τα slip-on αξίζουν μια θέση σε κάθε ανδρική ντουλάπα. Είναι πολύ άνετα και δροσερά, ενώ εξαιτίας της γραμμής τους, που σε απελευθερώνει από τα κορδόνια, είναι ιδιαιτέρως κομψά και minimal. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και από διάφορα υλικά, και είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα slip-on της Van’s, ωστόσο αξίζει να δείτε και τις δημιουργίες άλλων brand.


Διαβάστε επίσης: Τα sneakers που φόρεσε ο Κάνιε Γουέστ στα Grammy πωλούνται 1 εκατ. δολάρια!

Share.

Comments are closed.