Τα 7 πιο cool πράγματα στον κόσμο αυτήν την εβδομάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τα γυαλιά του Snapchat στο πιο αρωματικό κερί και από τα sport ακουστικά στην πιο cool καμπίνα αεροσκάφους. Πάμε να τα τσεκάρουμε!

 

1. Tonka Candle by Laboratory Perfumes

Κεριά σχεδιασμένα αποκελιστικά για τον άνδρα με απλό design και γήινες μυρωδιές.

 

2. Jabra Elite Sport Headphones

Η δανέζικη εταιρεία σχεδιάσε αυτά τα ακουστικά βασιζόμενη στις ανάγκες του ανθρώπου που αθλείται. Χαρακτηριστικά: αδιάβροχα, ασύρματα και με μετρητή θερμίδων, σφυγμών, ταχύτητας και βημάτων.

 

3. Airbus x Pagani Infinito Jet Cabin

Η πιο luxury καμπίνα αεροπλάνου είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των Airbus και της Ιταλικής εταιρείας αυτοκινήτων Pagani. Απόλαυσε την εικόνα!

 

 

4. Essential Phone

Η ιδέα αυτού του τηλεφώνου ανήκει στον δημιουργό της Android Andy Rubin, ο οποίος στοχεύει να ξεπεράσει τα συνηθισμένα. Χαρακτηριστικά: κατασκευασμένο από τιτάνιο, απίστευτα λεπτή οθόνη, ασύρματη φόρτιση και με μια 360-degree κάμερα.

 

5. Scribble Ink Pen

Το πιο φουτουριστικό στυλό το οποίο σκανάρει την ακριβή επιφάνεια που πρόκειται να γράψει.

 

6. Maurten Drink Mix 320

Η σουηδική εταιρεία ορκίζεται σε αυτό το energy drink, το οποίο περιέχει περισσότερους υδατάνθρακες από κάθε αλλό drink της ίδια κατηγορίας. Σε συνδυασμό με νερό σου προσφέρει 3 φορές περισσότερη ενέργεια πριν από κάθε προπόνηση.

 

7. Snapchat Spectacles

Βίντεο και φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού…στα γυαλιά σου! Ιδανικά για μουσικά φεστιβάλ, όπου δεν θες να χάνεις στιγμή!

 

Share.

Comments are closed.