Τα 7 πιο cool πράγματα στον κόσμο αυτήν την εβδομάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Από το BlackBerry KEYone στο Autodromo Prototypo και από το Microsoft Surface Laptop στο πιο cool τραπεζάκι. Πάμε να τα τσεκάρουμε.

 

1.Jigsaw Coffee Table

Μοναδικό κομμάτι σε σχήμα παζλ που απεικονίζει το Βρετανικό στυλ της εταιρείας του Andrew Martin. Το ξέρω ότι το θες.

 

 

2. BlackBerry KEYone

Η Καναδική BlackBerry είναι εδώ και συστήνεται ξανά με το νέο της smartphone. Σου υπόσχεται απίστευτη διάρκεια μπαταρίας και δυνατότητα για video 4K.

 

 

3. I Actually Wore This, Tom Coleman

Αν δεν ήσουν το απόλυτο fashion icon, τότε σίγουρα κοιτάς παλιές φωτογραφίες και αναρωτιέσαι: “Καλά πώς ήμουν έτσι;”. Ο Coleman σε αυτό το βιβλίο έχει συγκεντρώσει celebrities και απλό κόσμο με σκοπό να ρίξουν φως σε αυτές τις “σκοτεινές” στυλιστικά εποχές. Προσοχή! Το περιεχόμενο μπορεί να είναι προσβλητικό για κάποιους αναγνώστες!

 

 

4. Loewe Bild-9

Τηλεόραση με Γερμανική τεχνολογία και στυλ. Μεταλλικό περίγραμμα, 7mm OLED οθόνη και αόρατα καλώδια. Ξεκάθαρα ένα έργο τέχνης.

 

 

5. Microsoft Surface Laptop

Παρά τις όλες καινοτομίες στην τεχνολογία το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας συνεχίζει να παραμένει πρόβλημα (Αpple δεν απευθύνομαι σε΄σένα). Εδώ λοιπόν έρχεται η Microsoft και υπόσχεται 14.5 ώρες διάρκειας μπαταρίας σε συνδυασμό με touch οθόνη και με βάρος περίπου 1.252 kg.

 


6. Autodromo Prototipo Brian Redman Limited Edition

Υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει την ακρίβεια των quartz ρολογιών με το design των μηχανικών. Ο σχεδιασμός του είναι φόρος τιμής στον αγωνιστικό κόσμο και τα χρώματά του εμπνευσμένα απο την Porsche Salzburg.

 

 

7. Mendl’s Is The Best Print

Υπέροχη αφίσα που αποτυπώνει την αγαπημένη patisserie από την ταινία Grand Budapest Hotel. “That’s a wrap”.

 

Share.

Comments are closed.