Τα 15 καλύτερα outfit του Luka Sabbat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Luka Sabbat έχει όλα τα προσόντα ενός σταρ. Το 20χρονο μοντέλο και ο ηθοποιός του Grown-ish περιγράφει τον εαυτό του ως «νεαρό δημιουργικό επιχειρηματία» και το ήδη εντυπωσιακό του βιογραφικό είναι απόδειξη αυτού. Έχοντας συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές μόδας όπως οι Dolce & Gabbana και Hugo Boss, έχει συγκεντρώσει πάνω από εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram χάρη στην αβίαστα δροσερή αίσθηση του στυλ, είναι δύσκολο να μην τον ακολουθήσεις.

Ο Luka είναι από τη Νέα Υόρκη αλλα μεγάλωσε στο Παρίσι, όπου η μητέρα του εργάστηκε ως στυλίστρια για τους Galliano και Dior. Σήμερα είναι σεφ και ο πατέρας του  σχεδιαστής μόδας, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Luka.
Έχει συνεργαστεί με τον Kanye West, όπου ήταν ένα από τα μοντέλα στην Kanye’s Yeezy Season 1 Presentation στην ΝΥFW το 2015.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να εξοικειωθείτε με τον Luka και τις πιο φανταστικές εμφανίσεις του.

The Look

Εκτός του ότι είναι influencer ,ο Luka έχει ένα μοναδικό στυλ – ανακατωμένο απο διαφορετικά σχήματα, μοτίβα και υφές και δημιουργεί μία ταραχώδη έκρηξη στυλ και μόδας που δικαιολογεί περισσότερο τη μαζική έκθεση που λαμβάνει.

Νωρίτερα στην καριέρα του υπήρξε οπαδός των skinny jeans, αλλα πλέον επιλέγει πιο φαρδύ τελείωμα στα παντελόνια τους. Είναι τεράστιος οπαδός των denim και του αρέσει πολύ να ανακατεύει τις υφές και τα χρώματα.Τέλος η εμφάνιση του Luka δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς ένα jacket ή ενα πανωφόρι το οποίo ρίχνει στην πλάτη του σε ένα ακόμα fashion week after party. Α! και πάντα φορά δαχτυλίδια, πάντα!

Έμπνευση: Jean-Michel Basquiat, Jimi Hendrix, Virgil Abloh

In The Hood

 

Black Palace

 

Layers Overload

 

Earl Of The Comfy Sweatshirt

 

Fashion Aristocracy

 

Lost In The Forest

 

Purple Haze

 

Chequered Past

 

Call The Fire Brigade

 

There’s A Snake In My Boots

 

Denim Demigod

 

Orange Is The New Black

 

Santa’s Got a New Suit

 

Overcoat Overlord

 

Snowboarder Street Style

 

Share.

Comments are closed.