Απολύθηκε η διευθύντρια του Vanity Fair Μεξικού, που έβαλε τη Μελάνια Τραμπ να «τρώει» διαμάντια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Το Vanity Fair Μεξικού ανακοίνωσε την απόλυση της διευθύντριάς του, μερικές εβδομάδες μετά το εξώφυλλο με την Μελάνια Τραμπ» γράφει το μεξικανικό σάιτ La Silla Rota.

A handout photo made available by the magazine Vanity Fair Mexico on 26 January 2017, 

Το εν λόγω εξώφυλλο προκάλεσε σάλο στο Μεξικό και ήταν του μηνός Φεβρουαρίου 2017. Η καθημερινή εφημερίδα Milenio έγραψε ότι αυτή η εικόνα είχε προκαλέσει την οργή χιλιάδων Μεξικανών, οι οποίοι είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους στα social media και είχαν αποκαλέσει το εν λόγω εξώφυλλο «υβριστικό, παράταιρο και χαμηλού επιπέδου».

Πράγματι, οι σχέσεις ΗΠΑ-Μεξικού βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την απειλή του ότι θα χτίσει τείχος σε όλο το μήκος των συνόρων για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες να έρχονται στην Αμερική. Η δήλωση αυτή είχε αναγκάσει τον πρόεδρο του Μεξικού Enrique Peña Nieto να ματαιώσει επ’αόριστον την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.
Η διάσημη δημοσιογράφος του Μεξικού Denise Dresser είχε γράψει ειρωνικά στον λογαριασμό της στο Twitter: «Ευχαριστούμε το Vanity Fair που έβαλε εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ. Είναι μια εύλογη επίδειξη ευαισθησίας, συμπόνοιας, πατριωτισμού και εξυπνάδας εκ μέρους της διεύθυνσης».

Share.

Comments are closed.