Βελτιώστε την εμπειρία ξυρίσματος με το Angle Razor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βελτιώστε την εμπειρία ξυρίσματος με αυτό το όμορφο minimal εργαλείο.

Το Angle Razor είναι μια ξυριστική μηχανή που παίρνει σχεδόν οποιαδήποτε λεπίδα ξυραφιού μίας χρήσης. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στην χρήση και τον καθαρισμό, ενώ προσδίδει μια τέλεια ισορροπία στο χέρι, δίνοντας ένα απίστευτα ακριβές ξύρισμα χρησιμοποιώντας μια μόνο λεπίδα.

Το Angle Razor σχεδιάστηκε για να φέρει το παραδοσιακό ξυράφι πίσω στον 21ο αιώνα καιυ μπορεί να καθίσει ισάξια δίπλα στα ξυράφια ασφαλείας που δημιουργούνται σήμερα. Είτε θέλετε ένα ομαλό ξύρισμα είτε να καθαρίσετε τις άκρες, το Angle Razor είναι εξαιρετικό για τριμάρισμα, διαμόρφωση των τριχών και το υγρό ξύρισμα.

Χρησιμοποιώντας μια μόνο λεπίδα έχει αποδειχθεί ότι μειώνετε ο ερεθισμός του δέρματος και το γύρισμα των τριχών. Παρά το γεγονός ότι οι πολλαπλές λεπίδες είναι ευκολότερες στη χρήση, ωστόσο μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην ανώτερη επιφάνεια της επιδερμίδας. Πάρτε χρόνο για να μάθετε την ικανότητα του ξυρίσματος με λεπίδα και τα αποτελέσματα θα μιλήσουν απο μόνα τους!

Το Angle Razor φθάνει με ένα αντίστοιχο στήριγμα από αλουμίνιο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κομψό σχεδιασμό του όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Διαθέσιμο εδώ.

Share.

Comments are closed.