Τα μαλλιά του Brad Pitt συνεχίζουν να είναι θρυλικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλώς ήρθατε σε μια άλλη έκδοση των Θεών του Grooming, μια εβδομαδιαία ανακεφαλαίωση των καλύτερων κουρεμάτων, γενειάδων και γενικότερα ότι αφορά την περιποίηση των αγαπημένων μας κομψών gentlemen σε όλη την υδρόγειο. Αυτή την εβδομάδα είδαμε πολλά και διαφορετικά στυλ , πέντε απο τα οποία θα δείτε παρακάτω.(Ο Kanye West κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση με την εμφάνισή του, αλλά αυτός είναι ο Yeezy.)

Michael B. Jordan

Αν αφαιρέσεις τα αξεσουάρ του Michael B. Jordan, αυτή η low-key εμφάνιση δεν θα ήταν τόσο cool. Αν έχεις βαρεθεί το look σου, να θυμάσαι ότι μια γενειάδα ή ένα νέο κούρεμα (και μια vintage αλυσίδα) μπορεί να κάνουν πολλά για να δώσουν ένα ενδιαφέρον στην εμφάνιση σου.

Eddie Redmayne

Ο Eddie Redmayne μας υπενθύμισε έναν καλό κανόνα περιποίησης αυτή την εβδομάδα: τα επίσημα ρούχα και τα ακατάστατα μαλλιά φαίνονται εξαιρετικά καλά μαζί. Σίγουρα δεν είναι το ακατάστατο χτένισμα του Justin Bieber, ωστόσο είναι ανεπιτήδευτο και δείχνει ωραία με το παραδοσιακό του κοστούμι.

Kanye West

Όταν έχεις ένα μήκος λιγότερο από δυο εκατοστά στα μαλλιά σου, το ντεκαπάζ ή η βαφή τους με έντονα χρώματα σημαίνει ότι έχεις μια εντελώς νέα εμφάνιση κάθε δύο μέρες καθώς μεγαλώνουν, τα τριμάρεις και τα ξαναβάφεις. Τα μαλλιά του Kanye West για παράδειγμα, ήταν neon κόκκινο την περασμένη εβδομάδα, την επόμενη εβδομάδα, ποιος ξέρει τι!

Joe Jonas

Ο Joe Jonas έχει αυτό που όλοι θέλουμε: πραγματικά ωραία δερμάτινα jackets, και φυσικά πυκνά, κυματιστά μαλλιά. Όταν έχεις αυτά τα πράγματα, το στυλ σου έχει αυτόματα επιτυχία. Απλά πρόσθεσε μαύρο τζιν και είσαι ο “τύπος που αποφεύγει τους παπαράτσι”. Φυσικά, πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν και να αφήσεις την υφή τους να εκφραστεί πλήρως. Εάν επί του παρόντος κουρεύεις τα πλούσια μαλλιά σου, χάνεις αρκετά.

Brad Pitt

Ο Brad Pitt είναι ένας αδιαμφισβήτητος μύθος του στυλ και κάθε λίγους μήνες εμφανίζεται με ένα baller σμόκιν και ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα για να μας το θυμίζει. Το πρόσφατο κούρεμα του – ίσως απόθεμα της τελευταίας του ταινίας – είναι μακριά, ξανθά και πυκνά μαλλιά, που καταρρίπτουν ό, τι γνωρίζουμε για τα μαλλιά και τη γήρανση.

Share.

Comments are closed.