Σου δίνουμε 8 λόγους να αφήσεις τα μαλλάκια σου μακριά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είτε για τις ανάγκες ενός ρόλου, είτε επειδή τους άρεσε, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι άντρες που αποφάσισαν να αφήσουν μακριά μαλλιά, και κατά την γνώμη μας πολύ καλά έκαναν.

Τα μακριά μαλλιά δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστούν οι περισσότεροι άντρες, και όπως και τα γένια, δεν ταιριάζουν σε όλους, ωστόσο οι παρακάτω διάσημοι αστέρες, οι οποίοι έχουν πειραματιστεί με διάφορα hairstyles κατά την διάρκεια της καριέρας τους, έδειχναν στα καλύτερα τους όταν είχαν μακριά μαλλιά και φυσικά τα χρησιμοποίησαν προς όφελος τους.

Δείτε λοιπόν παρακάτω 8 διάσημους άντρες που δείχνουν υπέροχοι με μακριά μαλλιά.

Τζέικ Τζίλενχαλ

Παρόλο που ο Τζέικ Τζίλενχαλ δείχνει υπέροχος ανεξαρτήτως του μήκους των μαλλιών του, μας αρέσει περισσότερο με πιο μακρύ μαλλί.

Μπραντ Πιτ

© Kevin Winter / Getty Images / Ideal Image

Ο Μπραντ Πιτ έχει δοκιμάσει πολυάριθμα hairstyles και πάντα δείχνει φανταστικός, ωστόσο μας αρέσουν ιδιαίτερα τα μαλλιά του αυτή την στιγμή.

Κρίστιαν Μπέιλ

© Jason Merritt / Getty Images / Ideal Image

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος συνήθως έχει γενειάδα, σίγουρα φαίνεται καλύτερος όταν την συνδυάζει με μακριά μαλλιά.

Τζέισον Μομόα

Ο Τζέισον Μομόα, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός από την εμφάνιση του στην σειρά “Game of Thrones”, σίγουρα είναι ένας άντρας που του ταιριάζουν τα μακριά μαλλιά.

Κρις Χέμσγουορθ

Ο Κρις Χέμσγουορθ, αν και είχε μακρύ μαλλί μόνο όταν υποδύθηκε τον Thor στις ταινίες της Marvel, του ταιριάζει πολύ και ίσως θα έπρεπε να το αφήσει να μακρύνει και στην πραγματική του ζωή.

Τζάρεντ Λέτο

© Ilya S. Savenok / Getty Images / Ideal Image

Κατά το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ο Λέτο είχε μακριά μαλλιά, και είναι λίγο περίεργο να τον βλέπουμε χωρίς αυτά.

Άστον Κούτσερ

Το 2011 ο Άστον Κούτσερ άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά του, και όλοι λάτρεψαν το νέο του look. Πλέον τα έχει πιο κοντά και συνήθως τα καλύπτει με ένα καπελάκι του μπέιζμπολ.

Τζόνι Ντεπ

Ότι και να κάνει ο Τζόνι Ντεπ με τα μαλλιά του μας αρέσει, καθώς καταφέρνει με ένα μοναδικό τρόπο να παραμένει ο ίδιος.


Διαβάστε επίσης: Κάθε πότε πρέπει ένας άντρας να λούζει τα μαλλιά του;

Share.

Comments are closed.