Μην το παρακάνεις με τα φρύδια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τους βλέπεις γύρω σου! Είναι πλέον παντού! Άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους καλύτερα από τις γυναίκες και φυσικά δεν αρέσουν! Το ξέρουμε φίλε, δεν θες να μοιάζεις με τον Καραμανλή και να έχεις ένα ενιαίο φρύδι αντί για δύο αλλά, σταμάτα να προσπαθείς να φτιάξεις και το σχέδιο τόξου γιατί απλά… δεν σου πάει!

Η μόδα αυτή στα φρύδια οφείλουμε να πούμε ότι ξεκίνησε πριν από χρόνια αλλά, κορυφώθηκε την τελευταία δεκαετία από τους αστέρες του Χόλυγουντ και γενικότερα τα αστέρια της διεθνής show biz. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους εμάς.

Εμείς συλλέξαμε για εσένα ορισμένους celebrities που δίνουν το δικό τους παράδειγμα και έτσι θα έχεις να επιλέξεις σε ποιόν θες να μοιάζεις!

Cristiano Ronaldo: Ο διεθνής άσσος των γηπέδων έχει πιο καλοσχηματισμένο φρύδι και από εμάς με ιδιαίτερο σχήμα τόξου. Φαίνεται να επισκέπτεται την αισθητικό του ανελλιπώς και δεν το κρύβει.

George Clooney : Το αρρενωπό πρότυπο αντρικής γοητείας απλά δεν βγάζει τα φρύδια του. Αλλά γιατί να το κάνει άλλωστε; Δεν του χρειάζεται γιατί ακούει στο όνομα Clooney και αυτό αρκεί! Συγχαρητήρια George πραγματικά κάνεις περήφανο το αντρικό φύλο!

Johnny Depp: Επιμελείται τα φρύδια του αλλά ξέρει καλά τα όρια του do και του don’t. Αφαιρεί τις περιττές τρίχες που βρίσκονται μεταξύ των δύο φρυδιών κάνοντας το με το σωστό τρόπο! Ενώ, στο υπόλοιπο φρύδι του δεν πειράζει τίποτα.

Tom Cruise: Δεν το έχει ιδιαίτερη ανάγκη γιατί είναι ανοιχτόχρωμος αλλά ακολουθεί και αυτός την ίδια τακτική με τον Johnny!

Και άφησαμε για το τέλος το Βασιλιά της pop Michael Jackson! Μας είχε συνηθίσει σε ακραίες εμφανίσεις αλλά δεν μας πείραζε γιατί έτσι ήταν η προσωπικότητα του! Βέβαια, το φρύδι του το είχε καλοσχηματισμένο και βγαλμένο τόσο πολύ που αρκετές φορές χρειάζονταν να βάλει μολύβι για να το τονίσει!

tip: Αν τα φρύδια σου εννώνονται δεν σου λέμε να τα αφήσεις έτσι! Πάρε το ειδικό τσιμπιδάκι για τα φρύδια  και αρραίωσε τις τρίχες που βρίσκονται ανάμεσα από τα φρύδια σου! Αυτό είναι ότι είναι το καλύτερο! Σταμάτα τις υπερβολές!

Share.

Comments are closed.