Άστον Κούτσερ, ο τύπος με το καπελάκι του μπέιζμπολ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άστον Κούτσερ, ένας από τους πιο προικισμένους άνδρες του κόσμου στο τμήμα … πρόσωπο … αποκάλυψε στο αμερικανικό talk show Conan on Monday ότι τα μαλλιά του έχουν αρχίσει να αραιώνουν. Μαλιστα ο 40χρονος ηθοποιός έκανε πλάκα σηκώνοντας τα μαλλιά του,” Βλεπετε; αν τα σηκώσω λίγο εδώ, αρχίζουν και εξαφανίζονται”

Ο Κούτσερ πρόσθεσθε ότι είχε βιώσει τριχόπτωση από την ηλικία των 25 ετών, όταν ζήτησε για πρώτη φορά ιατρική βοήθεια. “Πήγα στο γιατρό και μου έβαλε αυτό το φάρμακο που ονομάζεται Avodart. Έχετε ακούσει ποτέ αυτό το πράγμα;” και αυτός εξήγησε. “Το σώμα σας παράγει τεστοστερόνη.Το παραπροϊόν της τεστοστερόνης προκαλεί εξασθένιση στα ωοθυλάκια και πτώση, έτσι παίρνετε αυτό το φάρμακο και ξεπλένετε το υποπροϊόν της τεστοστερόνης, αλλά δεν ξέρουμε τι παρενέργειες έχει στο σώμα”.

Ωστόσο το πρόβλημά του φαίνεται να έχει επανέλθει, καθώς ο ίδιος εδώ και 3 χρόνια έχει σταματήσει να παίρνει φάρμακα επειδή δεν ήξερε τις παρενέργειες, προκειμένου να αποκτήσει παιδιά με την γυναίκα του Μίλα Κούνις.

“Έτσι, σταμάτησα να παίρνω αυτό το πράγμα πριν από τρία χρόνια και τώρα βιώνω την απώλεια μαλλιών. Είμαι ο τύπος με το καπελάκι μπέιζμπολ, και έτσι νομίζω ότι είμαι εντάξει. Έχω καθιερωθεί ως ο τύπος με το καπελάκι μπέιζμπολ. Έτσι όταν πέσουν όλα δεν θα το καταλάβει κανείς γιατί εγώ θα φοράω καπελάκι του μπέιζμπολ!”

Ορίστε λοιπόν : πάρτε φάρμακα ή αγοράστε ένα καπελάκι του μπέιζμπολ, αλλά για όνομα του Θεού αποφύγετε το toupee!

Share.

Comments are closed.