Ανανέωσε το δέρμα σου κατα την διάρκεια της νύχτας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανανέωσε το δέρμα σου κατα την διάρκεια της νύχτας

Tην ημέρα οι λειτουργίες του δέρματος εστιάζουν στην άμυνά του ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος – υπεριώδης ακτινοβολία, μόλυνση, κρύο, ξηρή ατμόσφαιρα, υπερβολική ζέστη κ.λπ. Έτσι, το βράδυ μοιάζει ιδανικό για να επανορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί, και να ανανεωθεί δημιουργώντας νέα κύτταρα, διαδικασία στην οποία συμβάλλουν εξαιρετικά τα εξειδικευμένα προϊόντα.

Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των προϊόντων νύχτας είναι ότι ενυδατώνουν βαθιά, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και, καθώς δραστηριοποιούν την κυτταρική λειτουργία, βοηθούν το δέρμα στις μεγαλύτερες ηλικίες να βελτιώσει το χρωματικό τόνο και την υφή του, εμφανίζοντας λιγότερες ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες.

Εξάλλου, ορισμένα δραστικά συστατικά αυτών των προϊόντων, όπως η ρετινόλη, αδρανούν ή γίνονται επικίνδυνα όταν έρχονται σε επαφή με τον ήλιο, επομένως σκόπιμο είναι να εφαρμόζονται τη νύχτα. Αλλά και συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως τα πεπτίδια, οι βιταμίνες C και Ε, το συνένζυμο Q10, η ιδεβενόνη και ενυδατικοί παράγοντες όπως τα ceramides και τα λιπαρά οξέα, όταν περιέχονται σε προϊόντα νύχτας αυξάνουν την ευεργετική τους δράση.

 

1. Night Replenisher, Ahava

 

2. 02 Night Skin Cream, Dr. Jackson’s

 

3. Plantscription Youth Renewing Power Night Cream, Origins

 

4. Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer, Strivectin

 

5. Anti-Wrinkle Rich Night Cream, Frezyderm

Share.

Comments are closed.