Το συγκινητικό αντίο του Κάνιε Γουέστ στον Virgil Abloh

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν 3 χρόνια ο Virgil Abloh έγραψε ιστορία όταν διορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton, καθώς έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός που κατείχε την συγκεκριμένη θέση στον γαλλικό οίκο μόδας. Όταν ο σχεδιαστής παρουσίασε την πρώτη του συλλογή Louis Vuitton Men’s στο Παρίσι, η ατμόφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά όταν ο μακροχρόνιος φίλος και συνεργάτης του, Κάνιε Γουέστ, ήταν εκεί στην πρώτη σειρά, για να τον υποστηρίξει.

Καθώς ο Abloh έκανε την εμφάνιση του στην πασαρέλα, κλείνοντας το show, έτρεξε να αγκαλιάσει τον Kάνιε. Οι δύο τους είχαν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή και άρχισαν να κλαίνε καθώς αγκάλιαζόντουσαν, κάνοντας τους πάντες να μείνουν άφωνοι.

© Getty Images / Ideal Image

Με αφορμή τον θάνατο του συμπατριώτη του, αλλά και πολύ στενού του φίλου, ο Κάνιε Γουέστ αφιέρωσε την τελευταία κυριακάτικη λειτουργία του, η οποία ονομάζεται Sunday Service, στο Virgil Abloh.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Virgil έχασε την διετή μάχη με το καρδιακό αγγειοσάρκωμα, μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, ο Ye συγκέντρωσε την χορωδία του Sunday Service για να τιμήσει τον άνθρωπο που κατάφερε να αλλάξει την βιομηχανία της μόδας.

Ο Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε μάλιστα και ένα βίντεο από το συγκινητικό αφιέρωμα, στο οποίο ακούγεται το “Easy On Me” της Adele, ακολουθούμενο από ένα μήνυμα που έγραφε: “IN LOVING MEMORY OF VIRGIL ABLOH, THE CREATIVE DIRECTOR OF DONDA”.


Διαβάστε επίσης: Ο Virgil Abloh κατηγορήθηκε για αντιγραφή – Δείτε τι απάντησε ο ίδιος αλλά και ο Kanye West

Share.

Comments are closed.