Τι παρατηρούν οι γυναίκες μόλις σε γνωρίσουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκτός από τα κλισέ πράγματα που ως γνωστόν παρατηρούν οι γυναίκες μόλις γνωρίσουν έναν άνδρα, υπάρχουν και 10 ακόμα τα οποία ίσως να αγνοείς. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να τα μάθεις!

1. Την χειραψία σου

Η χειραψία σου πρέπει να είναι σφιχτή (όχι ασφυκτική) και να αποπνέει σιγουριά, για να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Αν δεν το έχεις, κάνε μερικές δοκιμές με ένα φίλο σου.

2. Τα παπούτσια σου

Και δεν εννοούμε το είδος των παπουτσιών, αλλά το πόσο καθαρά και σε πόσο καλή κατάσταση είναι. Αν αποφασίσεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά στο ραντεβού, φρόντισε να τα έχεις πλύνει πρώτα.

3. Πώς χορεύεις

Οι περισσότεροι άνδρες δεν το έχουμε και πολύ με το χορό. Μια γυναίκα δεν περιμένει από εμάς να έχουμε τις κινήσεις του Patrick Swayze στο Dirty Dancing, θέλει όμως να μην ντρεπόμαστε να χορέψουμε (έστω και λίγο) όταν η περίσταση το σηκώνει (πχ σε ένα κλαμπ).

4. Πώς κινείσαι στο χώρο

Σε ένα μικρό και γεμάτο κόσμο μαγαζί, η κοπέλα σου δε θέλει να σε δει να σπρώχνεις νευρικά τον κόσμο μέχρι να φτάσεις στο μπαρ. Είναι ενοχλητική η πολυκοσμία, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου και φέρσου ευγενικά.

5. Τους τρόπους σου

Οι καλοί τρόποι είναι καθοριστικής σημασίας σε μια γνωριμία. Μια γυναίκα θέλει να δει τους καλούς τρόπους ενός άνδρα από το πρώτο ραντεβού, όχι μόνο ως προς εκείνη, αλλά γενικά στη ζωή του.

6. Το βλέμμα σου

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ο τρόπος που την κοιτάζεις, δείχνει πολλά για το πώς νιώθεις. Αν π.χ. είσαι τόσο ενθουσιασμένος μαζί της και την κοιτάς συνέχεια με τα μάτια γουρλωμένα, θα τρομάξει. Να είσαι χαλαρός και να την κοιτάς επίσης στα μάτια.

7. Τα χείλη σου

Δε χρειάζεται να έχεις σαρκώδη χείλη για να θέλει να σε φιλήσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ενυδατωμένα και να έχεις δροσερή αναπνοή (αν είσαι καπνιστής, έχε πάντα μαζί σου τσίχλες).

8. Πώς φέρεσαι στα μικρά παιδιά

Οι γυναίκες συγκινούνται όταν βλέπουν έναν άνδρα να παίζει με ένα μικρό παιδί. Υποσυνείδητα σκέφτονται ότι θα γίνεις πολύ καλός πατέρας και ότι έχεις ευαισθησίες. Αν τύχει να γνωρίσεις το ανηψάκι της, μη διστάσεις να το κρατήσεις και να ασχοληθείς μαζί του.

9. Τον πήχη του χεριού σου

Το κλισέ είναι ότι οι γυναίκες προσέχουν πόσο φουσκωτά είναι τα μπράτσα σου, όμως ο πήχης του χεριού είναι ένα σημείο που παρατηρούν. Αν είσαι γυμνασμένος, οι φλέβες πετάγονται στον πήχη και διαφαίνονται μέσα από τα μανίκια του πουκάμισου που έχεις ανασηκώσει.

10. Πώς αντιδράς όταν τη φλερτάρουν άλλοι άνδρες

Αυτή είναι μια περίεργη κατάσταση, καθώς αν ζηλέψεις έντονα θα νομίζει ότι την πιέζεις, ενώ αν το πάρεις χαλαρά, θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Η αλήθεια είναι ότι η εντός ορίων ζήλια δείχνει ενδιαφέρον, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να της πεις ότι είναι μια γοητευτική γυναίκα, που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Share.

Comments are closed.