Τελικά δημιούργησε ένα “κίνημα” ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν μερικές μέρες η κίνηση του Ρονάλντο να απομακρύνει δύο μπουκάλια της Coca-Cola από μπροστά του κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία για το Εuro 2021, προκάλεσε πτώση της μετοχής της εταιρίας αναψυκτικών και ζημιά 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Πορτογαλος άσος ίσως δεν γνώριζε την ζημιά που θα προκαλέσει στην εταιρία-κολοσσό του τομέα των αναψυκτικών, η οποία είναι μεγάλος χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, καθώς εκτός από το γεγονός ότι απομάκρυνε τα μπουκαλάκια με το αναψυκτικό, πήρε ένα μπουκάλάκι νερό, το σήκωσε προς τις κάμερες και προέτρεψε του ανθρώπους να ανθρώπους να πίνουν νερό.

Το βίντεο του Ρονάλντο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεδομένου ότι το πιο δημοφιλές άτομο στο Instagram και ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο, επισήμανε ότι είναι υποκρισία ένα ανθυγιεινό αναψυκτικό να προβάλλεται μέσσω ενός τουρνουά ποδοσφαίρου.

Με την κίνηση του αυτή ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως γνωστός για την επιμονή του στην υγιεινή διατροφή και δεν συμβιβάζεται ποτέ όταν πρόκειται για το σώμα του, δημιούργησε κάτα κάποιο τρόπο ένα κίνημα, δεδομένου ότι και ο Πολ Πογκμπά προκάλεσε αίσθηση κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Γαλλίας εναντίον της Γερμανίας, αφαιρώντας ένα μπουκάλι μπύρα Heineken από το τραπέζι.

Τα κίνητρα του Πογκμπά ίσως ήταν λίγο διαφορετικά από αυτά του Ρονάλντο, καθώς ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι Μουσουλμάνος και ίσως αφαίρεσε το μπουκάλι μπύρας εξαιτίας αυτού.

Τέλος, ο Ιταλός πάικτης Μανουέλ Λοκατέλλι “μιμήθηκε” τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Ιταλίας εναντίον της Ελβετίας. Κατά η συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός αφαίρεσε επίσης τα δύο μπουκάλια Coca-Cola από μπροστά του και έβαλε ένα μπουκαλάκι νερό στην θέση τους.

Το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν λάβει θέση εναντίον μερικών από τους μεγαλύτερους χορηγούς της UEFA έβαλε τον σύλλογο σε δύσκολη θέση. Ένας εκπρόσωπος της UEFA είπε: “Παρέχεται στους παίκτες νερό, μαζί με μια Coca-Cola και μια Coca-Cola Zero Sugar, κατά την άφιξή τους στις συνεντεύξεις Τύπου», προτού επισημάνει ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα ή ανάγκες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αντίδραση θα μπορούσε να επιδεινωθεί εάν η UEFA προσπαθήσει να αναγκάσει τους παίκτες να σταματήσουν να αφαιρούν τα ποτά των χορηγών, ίσως είναι προς το συμφέρον τους να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ουδέτεροι στο ζήτημα. Απομένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν περαιτέρω παίκτες τα βήματα του Ρονάλντο…


Διαβάστε επίσης: Ο γιος του Ρονάλντο έχει (δυστυχώς) το ίδιο γούστο στα ρολόγια με τον πατέρα του

Share.

Comments are closed.