Τα 5 πιο cool πράγματα που επιλέξαμε αυτή την εβδομάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απο το νέο smartphone BllocZero 18 της Sony στην εκπληκτική κάμερα Hasselblad H6D-400C MS, επιλεξαμε τα πιο cool πράγματα που μας άρεσαν αυτή την εβδομάδα. Πάμε να τα δούμε!

BllocZero 18

Το BllocZero18 διαθέτει κάμερα Sony 13 Mpixel, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, Bluetooth 4.0, έχει δυνατότητα υποδοχής SD κάρτας, αλλά και ακουστικών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κοστίζει 360 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το BllocZero18 μπορείτε να δείτε εδώ

 

Blink Qu4tro Electric Longboard

Τα longboards ίσως να μην είναι το τυπικό μέσο μεταφοράς σου, αλλά μάλλον επειδή δεν έχεις ανέβει πάνω στο Blink Qu4tro Electric Longboard. Διαθέτει ένα τετρακίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με τέσσερις κινητήρες κατάλληλους για μία εντυπωσιακή ισχύ 1600 watt, που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτό το κακό αγόρι μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτητες έως και 23 μίλια την ώρα, κάτι που δεν είναι αμελητέο, όσον αφορά τις ταχύτητες του longboard. Οι ίνες άνθρακα και ένα ανθεκτικό αλουμίνιο αποτελούν το σώμα του, ενώ άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποσπώμενο τηλεχειριστήριο και μια συνοδευτική εφαρμογή τηλεφώνου που θα παρέχει δεδομένα απόδοσης. Περισσότερες πληροφορίες για το Blink Qu4tro Electric Longboard μπορείτε να δείτε εδώ.

 

The Planet Chair

Όσο κι αν θέλουμε να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας ως κάτι άλλο εκτός από ζώα, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε τη διαρκή επιθυμία μας να καθόμαστε και να ξαπλώνουμε άνετα και χαλαρωτικά. Η MZPA κάνει πραγματικότητα αυτή μας τη θέληση δημιουργώντας την πολυθρόνα The Planet. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Crystal Lungolinea

Ένα τραπέζι Ping – Pong δεν είναι ακριβώς αυτό που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το υψηλό design. Η Impatia όμως – μια ομάδα από πρωτοποριακούς designers με έδρα το Τορίνο της Ιταλίας – έχει διαφορετική άποψη, γι ‘αυτό και αποφάσισε να αμφισβητήσει τα στερεότυπα, δημιουργώντας το Crystal Lungolinea. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Hasselblad H6D-400C MS Camera

Η σχεδόν 200 ετών σουηδική εταιρεία, παράγει μηχανές που καταγράφουν με εκπληκτική ποιότητα στη λεπτομέρεια, τόσο που πραγματικά αξίζουν να είναι σε μια δική τους κατηγορία. Η πιο πρόσφατη κάμερα τους; Η Hasselblad H6D-400C MS. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Share.

Comments are closed.