Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει μόνο ως φίλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν είσαι από εκείνους του τύπους που χρειάζεται να δουν κάποια σημάδια για να καταλάβουν αν μια γυναίκα τους γουστάρει, και σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να καταλάβεις αν σε βλέπει απλά σαν φίλο, μην ανησυχείς καθόλου γιατί οι περισσότεροι άνδρες έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση, καθώς συνηδειτοποιήσαμε ότι η γυναίκα που θέλαμε να κάνουμε σχέση, δεν ενδιαφέρεται για τίποτα παραπάνω εκτός από την φιλία μας.

Παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε μια λίστα από σημάδια τα οποία αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι δεν την ελκύεις ερωτικά. Πριν τα διαβάσεις, θα πρέπει να καταλάβεις ότι ο λόγος που πολλές φορές οι γυναίκες μας βλέπουν σαν φίλους είναι ότι τους έχουμε συμπεριφερθεί περισσότερο ως φίλοι στην αρχή της γνωριμίας μας.

Δες παρακάτω τα 10 σημάδια που θα πρέπει να λάβεις υπόψη, οπότε στο επόμενο ραντεβού σου θυμήσου αυτό το άρθρο για να βγάλεις συμπεράσματα.

Σε παίρνει τακτικά τηλέφωνο για να κουτσομπολέψετε

Καμία κοπέλα δεν προσπαθεί να μετατρέψει έναν άνδρα που την ενδιαφέρει σε φίλο, παίρνοντας τον τηλέφωνο σε τακτική βάση. Αν σε έχει καλέσει για να σου πει για ένα ραντεβού που βγήκε ή για να της δώσεις συμβουλές σχετικά με κάποιον άλλο, τότε σε βλέπει ξεκάθαρα ως φίλο.

Σου μιλάει ανοιχτά για τους άνδρες που την ενδιαφέρουν και για τον πρώην της

Όχι, δεν είναι ο τρόπος της για να σε κάνει να ζηλέψεις. Απλά νιώθει άνετα να σου μιλάει για άλλους άνδρες γιατί σε θεωρεί φίλο της.

Νιώθει άνετα να μοιραστείτε ένα κρεβάτι

Μην πάει το μυαλό σου στο πάντα στο πονηρό. Αν την ενδιαφέρεις σεξουαλικά θα σου το δείξει με τον τρόπο της.

Την παίρνεις τηλέφωνο να βγείτε για ποτό ή φαγητό και προσκαλεί και τους φίλους της

Εάν συμβεί αυτό και δεν το είχατε κανονίσει εξ αρχής, είναι το πρώτο σημάδι ότι δεν την ενδιαφέρει και τόσο πολύ να μείνετε μόνοι. Μην κατσουφιάζεις καθώς μπορείς να δείξεις τους φίλους της ότι είσαι ένας gentleman – κάτι που θα εκτιμήσει.

Δεν την πειράζει καθόλου να την δεις με φόρμες και χωρίς make up

Καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν θέλει να την δει ο άνδρας που την ενδιαφέρει απεριποίητη.

Έχετε συμφωνήσει να παντρευτείτε αν είστε και οι δυο ελέυθεροι μέχρι κάποια ηλικία

Αν σε έβλεπε ερωτικά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αναφέρει την λέξη “γάμος”. Στην ουσία σου λέει “Αν είμαι μόνη παρέα με γάτες στα 45, ας παντρευτούμε. Είναι η τελευταία λύση για να μην πεθάνει κανένας από εμάς μόνος του.”

Αλλάζει ρούχα μπροστά σου

Όχι, δεν είναι ο τρόπος της να σε σαγηνεύσει, απλά αισθάνεται άνετα και δεν την πειράζει να την βλέπεις με εσώρουχα ή ακόμα και γυμνή. Το ίδιο αισθάνεται και με τις γυναίκες φίλες της.

Έχει τύχει να την παρηγορήσεις μετά από έναν χωρισμό

Όχι, δεν είσαι ο ιππότης της με την λαμπερή πανοπλία, απλά θέλει να ξεσπάσει και να μιλήσει γι’αυτό που της συνέβη – ακριβώς όπως θα έκανε και με μια φίλη.

Σου έχει πει ότι σε βλέπει σαν τον αδερφό της

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις εδώ.

Σου λέει πόσο τέλειος άνδρας είσαι για… κάποια άλλη

Σου λέει πόσο θα ταίριαζες με την φίλη της τη Μαρία ή σου συστήνει την φίλη της την Ελένη. Αν σκέφτεσαι ότι αυτός είναι ο τρόπος της για να σε ψαρέψει και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου σε αυτήν, και πάλι κάνεις λάθος, γιατί πραγματικά θέλει να σε γνωρίσει σε κάποια.

Αν σου έχει τύχει κάτι από τα παραπάνω, τότε σε βλέπει σαν έναν καλό φίλο και τίποτα παραπάνω. Aν ωστόσο την γουστάρεις αρκετά, στο χέρι σου είναι να αλλάξεις το τρόπο που σε βλέπει.


Διαβάστε επίσης: Πρώτο ραντεβού; 10 λάθη που πρέπει να αποφύγει

Share.

Comments are closed.