Οι πλωτές βίλες των 30 εκατ. δολαρίων που θυμίζουν ιδιωτικό νησί!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το διάσημο αρχιτεκτονικό στούντιο SAOTA με έδρα το Κέιπ Τάουν, πρόσφατα παρουσίασε μια νέα σειρά από πλωτές βίλες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες αποτελούν μόνιμες κατοικίες και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε ειδυλλιακή τοποθεσία στον πλανήτη.

Για τις νέες κατοικίες που θα είναι διαθέσιμες φέτος, η SAOTA συνεργάστηκε με την Admares, η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην εναλλακτική ακίνητη περιουσία με πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευής που συνδυάζουν θαλάσσιες, υπεράκτιες, χερσαίες και αρθρωτές τεχνικές κατασκευής.

SAOTA

Σύμφωνα με την SAOTA, κάθε δομή έχει ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτωσεις και έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει μια ιδιωτική κατοικία σε ένα νήσι, παρά μια συνηθισμένη βίλα, καθώς διαθέτει πολλούς χώρους πρασίνου και φυσικά υλικά εμπνευσμένα από τροπικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Κάθε βίλα αποτελείται από δύο ορόφους και έξι υπνοδωμάτια, και διακοσμήθηκε από την εταιρεία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων ARRCC ώστε να μοιάζει με πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο. Ο πρώτος όροφος, που σχηματίζει το “νησί”, περιλαμβάνει τους κοινούς χώρους διαβίωσης, ενώ στον δεύτερο όροφο, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής, περιλαμβάνει τα υπνοδωμάτια και χώρους καθιστικού.

SAOTA

Το εσωτερικό των κατοικιών σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ρέει άφθονο το φυσικό φως και να προσφέρει απέραντη θέα στο παρακείμενο θαλάσσιο τοπίο. Φυσικά, κάθε βίλα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Μέχρι στιγμής η SAOTA έχει τοποθετήσει τις πλωτές βίλες της στη Σιγκαπούρη και την Ισπανία. Κάθε βίλα ξεκινά από 30 εκατομμύρια δολάρια ανάλογα με την τοποθεσία ανάπτυξης και τα γούστα κάθε πελάτη.


Διαβάστε επίσης: Η πολυτελής πλωτή βίλα που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε στο lockdown

Share.

Comments are closed.