Ο τηλεφωνικός αριθμός στο “Squid Game” βομβαρδίζεται καθημερινά με κλήσεις!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται στις μυστηριώδεις επαγγελματικές κάρτες που δόθηκαν στους παίκτες της δημοφιλούς σειράς του Netflix, “Squid Game”, φέρεται να ανήκει σε έναν Κορεάτη, ο οποίος βομβαρδίζεται καθημερινά με τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ζητούν να συυμετάσχουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους The Times της Κορέας, ο 40χρονος άντρας, ο οποίος ζει στην επαρχία Gyeonggi, είπε στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό MBC ότι αυτή την εβδομάδα δέχτηκε πάνω από 4.000 τηλεφωνήματα την ημέρα, μερικά από τα οποία έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο άντρας, ο οποίος δεν είχε ακούσει για την δημοφιλή σειρά, αρχικά νόμιζε ότι του κάνουν φάρσα.

Ο άνδρας είπε επίσης στο MBC ότι δεν θέλει να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου του, καθώς τον χρησιμοποιεί εδώ και μια δεκαετία και συνδέεται με την επιχείρηση του. Το Netflix λέγεται ότι συζητά το ζήτημα μαζί του προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Ενώ ο σημερινός ιδιοκτήτης του τηλεφωνικού αριθμού διαμαρτύρεται για την συνεχή ενόχληση, ένας Κορεάτης πολιτικός εν ονόματι Huh Kyung-Young προσπαθεί να επωφεληθεί από την επιτυχία της σειράς, προσφέροντας του 100 εκατομμύρια γουόν (85.000 δολάρια) για να τον αγοράσει. Σύμφωνα με του The Timew, έκανε και μια ανάρτηση με την γενναιόδωρη προσφορά του στο Facebook στις 26 Σεπτεμβρίου, γράφοντας:

“Άκουσα ότι ο ιδιοκτήτης του τηελεφωνικού αριθμού που εμφανίζεται σε μια επαγγελματική κάρτα στο Squid Game υφίσταται σοβαρή ζημιά από φάρσες. Θα ήθελα να αγοράσω τον αριθμό για 100 εκατομμύρια γουόν.”


Διαβάστε επίσης: Το “Squid Game” αναμένεται να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά που κυκλοφόρησε ποτέ το Netflix!

Share.

Comments are closed.