Ο Σκότι Πίπεν είπε ότι δεν ήταν ποτέ στενοί φίλοι με τον Μάικλ Τζόρνταν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο Σκότι Πίπεν στο GQ, προκαλώντας φρενίτιδα στον κόσμο του NBA, καθώς αποκάλυψε πολλά πράγματα όσον αφορά το ντοκιμαντέρ “Τhe Last Dance”, την άποψη του για άλλους παίκτες, αλλά και για την προσωπική σχέση που διατηρούσε με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, παρά την χημεία που είχε με τον Μάικλ Τζόρνταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν ήταν ποτέ πραγματικοί φίλοι εκτός παρκέ.

“Ο Μάικλ ήταν σπουδαιότερος και από το ίδιο το παιχνίδι, ξέρετε” είπε ο Πίπεν. “Κατα την άφιξη μου στο Σικάγο ήταν μια μεγάλη, εμβληματική φιγούρα για το NBA (ο Πίπεν προστέθηκε στην ομάδα τρία χρόνια μετά τον Τζόρνταν). Έτσι, δεν είχαμε ποτέ πραγματική σχέση εκτός γηπέδου.”

Δεν ήταν ότι είχαν κάποια προσωπική διαμάχη, αλλά, όπως αποδεικνύεται, δεν τα πήγαιναν πολύ καλά εκτός γηπέδου. Ίσως είχαν διαφορετικές προτεραιότητες εκτός από το μπάσκετ ή ίσως δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό που επιβεβαίωσε ωστόσο ο Σκότι Πίπεν, είναι πως είχαν άψογη συνεργασία.

“Η σχέση μας εντός των γραμμών ήταν άψογη”, είπε ο Πίπεν. “Ωθήσαμε ο ένας τα όρια του άλλου για να είμαστε άψογοι. Προπονηθήκαμε μαζί για να είμαστε οι καλύτεροι. Έτσι, σε ό, τι κάναμε, όσον αφορά μπάσκετ, υπήρχε ένα υψηλό επίπεδο σεβασμού επειδή ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε οι καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να είμαστε κυρίαρχοι. Ήταν σαν να περάσαμε τον πόλεμο του Βιετνάμ για να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Δοκιμαστήκαμε στη μάχη”, πρόσθεσε.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε, δεδομένου ότι το δίδυμο Τζόρνταν-Πίπεν είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Πίπεν μίλησε στην συνέντευξη επίσης και για το νέο βιβλίο του με τίτλο “Unguarded”, το οποίο θα παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του, ενώ πρόσθεσε πως θα δώσει μια διαφορετική οπτική όσον αφορά τον ίδιο και πως τον παρουσίασαν στο “The Last Dance”.


Διαβάστε επίσης: Αϊζάια Τόμας: Ο Μάικλ Τζόρνταν θα ήταν “αποτυχημένος” χωρίς τον Σκότι Πίπεν

Share.

Comments are closed.