Ο Brian Atwood ανοίγει τις πόρτες του διαμερίσματος του στο SoHo της Νέας Υόρκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών Brian Atwood ανοίγει τις πόρτες του διώροφου διαμερίσματος του στο SoHo της Νέας Υόρκης ,το οποίο μοιράζεται με τον σύζυγό του Dr. Jake Deutsch. Το ζευγάρι δημιούργησε έναν εντυπωσιακό χώρο, τόσο υπέροχο όσο τα παπούτσια του Atwood.

Η διώροφη κύρια αίθουσα, με τα τροπικά δέντρα, μας καλοσωρίζει με ένα drama style δημιουργημένο από έναν σκούρο καναπέ Cappellini, ένα χαλί από την ABC Carpet & Home, και ένα ειδικής παραγγελίας coffee table.

Ο Deutsch είναι πιο εξοικειωμένος με την υπερσύγχρονη κουζίνα του ζευγαριού. “Αυτό ήταν ένα όνειρο”, λέει. “Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί πραγματικά.”

Το γραφείο του Atwood είναι διακοσμημένο με βιβλία από την εκτεταμένη συλλογή του. “Εκτός από τη φωτογραφία, η οποία ήταν πάντα μια τεράστια έμπνευση για μένα, μου αρέσουν τα βιβλία”, λέει. “Βιβλία φωτογραφίας, vintage βιβλία. Πάντα τα αναφέρω και έχω πάντα κάποια αγαπημένα βιβλία”.

Η τραπεζαρία είναι γεμάτη με τη συλλογή φωτογραφιών του Atwood, η οποία περιλαμβάνει έργα από τον Helmut Newton, τον Herb Ritts και τον Bob Richardson. Ο Atwood και ο Deutsch ανακάλυψαν τις καρέκλες στο Naga Antiques στο Hudson της Νέας Υόρκης.

Η διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται στη γειτονιά SoHo της Νέας Υόρκης, είναι κομψή, αρσενική και αστική – μια αισθητική που ο Atwood και ο Deutsch πέτυχαν με τον διακοσμητή Andre Mellone.

Το σπίτι του Atwood και του Deutsch διαθέτει βεράντες άνω των 2.000 τετραγωνικών ποδιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται έξω από την κύρια κρεβατοκάμαρα.

Ο Deutsch ασχολείται αρκετά με την κηπουρική, και επιμελήθηκε όλους τους χώρους διασκέδασης του σπιτιού, όπως την υπαίθρια τραπεζαρία.

Εξωτερικά, η κύρια βεράντα είναι διακοσμημένη με κομμάτια από brands όπως το Frontgate (συμπεριλαμβανομένων των μαύρων και λευκών καρεκλών) καθώς και απο τα μοναδικά είδη από την Elizabeth Street Garden και το Salterini.

Share.

Comments are closed.