Μέσα στο πιο ακριβό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι μπορεί να αγοράσει κανείς με 40 εκατομμύρια δολάρια στη Νέα Υόρκη; Η απάντηση είναι ένα ρετιρέ διαμέρισμα τριών επιπέδων, σε ένα από τα πιο διάσημα κτίρια στην “Billionaire’s Row” του Μανχάταν, το οποίο είναι ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα που βρέθηκαν ποτέ σε δημοπρασία στην Νέα Υόρκη.

Το πανέμορφο διαμέρισμα, το οποίο άνηκε κάποτε στην Φρίντα Κάλο και τον Λουτσιάνο Παβαρότι, βρίσκεται στο Hampshire House, ένα εντυπωσιακό κτίριο στην οδό 150 Central Park South που χτίστηκε το 1930 και προσφέρει μοναδική θέα στο Central Park. Προκειται για ένα ακίνητο που μπήκε σε δημοπρασία χωρίς τιμή εκκίνησης, μια ασυνήθιστη τακτική, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πλούσιοι της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να φύγουν από την πόλη λόγω της πανδημίας, αγοράζοντας ακίνητα σε άλλες περιοχές.

Το ρετιρέ βρίσκεται στον 37ο όροφο του εμβληματικού κτιρίου και διαθέτει τον δικό του χώρο αναμονής στον 36ο όροφο, με πρόσβαση σε ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγεί στην κατοικία. Έχει συνολικό μέγεθος 896 τετραγωνικά μέτρα (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια με μοναδική θέα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Πρόκειται ίσως για μια από τις καλύτερες προσφορές που έχουν γίνει ποτέ στην Νέα Υόρκη, με τον οίκο δημοπρασιών να αναφέρει ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο “βασιλιάς της Billionaire’s Row”.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του πανέμορφου ρετιρέ παρακάτω:

Photos: to SPAN Architecture & Viewpoint.co.il


Διαβάστε επίσης: Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην καρδιά του Λονδίνου αφιερωμένο στον πράκτορα 007

Share.

Comments are closed.