Μέσα στο γυάλινο σπίτι του Ρότζερ Φέντερερ στη Ζυρίχη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ρότζερ Φέντερερ έχει στην κατοχη του ένα από τα πιο ειδυλλιακά σπίτια που έχουμε δει ποτέ από αστέρες του αθλητισμού.

Ο θρύλος του τένις, ο οποίος έχει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, διαθέτει ένα εκπληκτικό γυάλινο σπίτι με απίστευτη θέα στη λίμνη της Ζυρίχης, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα αγοράστηκε το 2014 από την οικογένεια του για 8,1 εκατ. δολάρια.

Credit: Kamata Development

Η τριόρωφη υπερσύγχρονη κατοικία διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μεγάλα μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στη λίμνη της Ζυρίχης, ένα γυάλινο θόλο πάνω από το σαλόνι και δύο επιπλέον διαμερίσματα για τους επισκέπτες, στα οποία πιστεύεται ότι ζουν οι γονείς του 38χρονου αθλητή.

Credit: Kamata Development

Το πολυτελές σκίνητο χτίστηκε από το μηδέν και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα ήθελε ένας αθλητής του βεληνεκούς του Φέντερερ. Περιλαμβάνει επίσης πισίνα, γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο σπα για στιγμές χαλάρωσης και υπόγειο χώρο στάθμευσης με φόντο τη λίμνη της Ζυρίχης, στον οποίο ο αθλητής μπορεί να σταθμεύσει την εξαιρετική του συλλογή από Mercedes Benz.

Credit: Kamata Development

Σύμφωνα με αναφορές, το ακίνητο βρίσκεται στο Wollerau στο καντόνι Σβυτς της Ελβετίας, έναν από τους δήμους με την χαμηλότερη φορολογία στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προσελκύσει πολλούς πλούσιους και διάσημους.

Credit: Kamata Development

Credit: Kamata Development


Διαβάστε επίσης: Μόνο η Κάιλι Τζένερ και ο Κάνιε Γουέστ ξεπέρασαν σε έσοδα διάσημους αθλητές το 2020

Share.

Comments are closed.