Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να είναι “εκρηκτική”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζει την επόμενη του ταινία, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline θα εστιάζει σε μια κρίσιμη στιγμή του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα ασχοληθεί με τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, τον Αμερικανό θεωρητικό φυσικό, γερμανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή της ατομικής βόμβας.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να βγει σε κυκλοφορία από την Warner Bros., δεδομένου ότι πριν λίγους μήνες ο σκηνοθέτης του “Tenet” εξέφρασε δημοσίως την δυσαρέσκεια του για την απόφαση του στούντιο να διαθέσει ταυτόχρονα όλες του τις ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες -όπου αυτές ήταν ανοιχτές- και στην πλατφόρμα HBO Max.

Συγκεκριμένα ο Νόλαν είχε πει πως οι κινηματογραφικές αίθουσες θα ανακάμψουν και ότι το Χόλιγουντ χρησιμοποιούσε την πανδημία για να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια με βραχυπρόθεσμο όφελος, ενώ δήλωσε πως είναι απογοητευμένος με την έλλειψη διαφάνειας του κινηματογραφικού στούντιο.

© John Phillips / Getty Images / Ideal Image

Το σενάριο της ταινίας έχει ήδη σταλεί σε άλλα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, τα οποία ήδη συζητούν με τον Νόλαν και τους εκπροσώπους του για την απόκτηση της.

Το άλλο μεγάλο νέο είναι ότι ο Κίλιαν Μέρφι, τον οποίο αγαπήσαμε ως Τόμας Σέλπμι στην σειρά “Peaky Blinders”, είναι πολύ πιθανό αν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Νόλαν. Να σημειώσουμε ότι δεν θα είναι πρώτη φορά που οι δυο άντρες θα συνεργαστούν, δεδομένου ότι ο Μέρφι συμμετείχε στις ταινίες Batman Begins, The Dark Knight Rises, Inception και Dunkirk.

Με πληροφορίες από το Deadline


Διαβάστε επίσης: Ο Κρίστοφερ Νόλαν τα “έχωσε” στην Warner Bros. και το HBO Max

Share.

Comments are closed.