Η μητέρα του Κουέντιν Ταραντίνο απάντησε στα σχόλια του γιου της που έγιναν viral!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγες ημέρες ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε τον όρκο που πήρε ως παιδί να μην στηρίξει ποτέ την μητέρα του οικονομικά, αφού εκείνη με τη σειρά της δεν στήριξε τις φιλοδοξίες του όταν ήταν μικρό παιδί. Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast “The Moment”, ο 58χρονος σκηνοθέτης είπε ότι ξεκίνησε να γράφει σενάρια στο δημοτικό σχολείο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με τους δασκάλους του, οι οποίοι θεώρησαν τότε την απόφαση του ως «μια προκλητική επαναστατική πράξη».

Ο ίδιος δήλωσε ότι η μητέρα του πάντα δυσκολευόταν με τη σχολική του ανικανότητα, ενώ είπε ότι κάθε φορά που δυσκολευόταν να γράψει τα σενάρια του τον ειρωνευόταν και του έλεγε:”Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτή η μικρή ‘συγγραφική καριέρα’… Αυτή η μικρή ‘συγγραφική καριέρα’ που κάνεις; Αυτή η βλακεία τελείωσε».

Όπως εξήγησε ο Ταραντίνο “Όταν μου το είπε με αυτόν τον σαρκαστικό τόνο, γύρισα και της είπα, ‘Εντάξει κυρία μου, όταν όμως γίνω επιτυχημένος συγγραφέας δεν θα δεις ποτέ ούτε δεκάρα από την επιτυχία μου. Δεν θα υπάρχει σπίτι για σένα. Δεν θα υπάρχουν διακοπές για σένα, ούτε Cadillac. Δεν θα πάρεις τίποτα. Γιατί είπες αυτό’.”

Ο Κόπελμαν ρώτησε τον Ταραντίνο: “Εμμένεις σε αυτό;”. “Ναι, ναι”, είπε ο Ταραντίνο. “Την βοήθησα σε μία εμπλοκή που είχε με τον IRS. Αλλά κανένα σπίτι. Ούτε Cadillac, ούτε σπίτι”.

Με τη σειρά της, η μητέρα του σκηνοθέτη του “Pulp Fiction”, απάντησε στις δηλώσεις του. Όπως είπε στο USA Today, ο γιος της έχει την αγάπη και την υποστήριξή της, όπως και να έχει. “Όσον αφορά τον γιο μου Κουέντιν, τον υποστηρίζω, είμαι περήφανη για αυτόν και τον αγαπώ όπως και τη νέα οικογένειά του. Μου έδωσε μεγάλη χαρά το ότι χόρεψα στον γάμο του και όταν έλαβα τα νέα της γέννησης του εγγονού μου, Λίο.”

Η μητέρα του πρόσθεσε πως είναι εύκολο τα σχόλια ενός podcast να “πάρουν έκταση και να γίνουν viral χωρίς το πλήρες πλαίσιο τους” και ότι “δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν την φρενίτιδα των μέσων.”


Διαβάστε επίσης: Η κόρη του Μπρους Λι τα “έχωσε” ακόμα μια φορά στον Κουέντιν Ταραντίνο!

Share.

Comments are closed.