Γραφείο στο σπίτι για κάθε gentelman εκεί έξω

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ η σκέψη ενός μικρού χώρου εργασίας μπορεί να σας κάνει λίγο κλειστοφοβικούς, πρέπει να σας αναφέρω ότι μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σήμερα ξεκίνησαν απο μικρά υπόγεια.

Για να μην αναφέρουμε παραδείγματα απο λαμπρά μυαλά, όπως ο Albert Einstein, που αν κοιτούσατε πάνω στο γραφείο του, θα βλέπατε να ξεχειλίζουν στοίβες σημειώσεων, χαρτιά και βιβλία.

Η κατοχή ενός μικρότερου γραφείου στο σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγετε σε μια ζωή ανοργάνωτου χάους και σίγουρα δεν σημαίνει ότι η παραγωγικότητά σας θα υποφέρει. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το μεγαλύτερο γραφείο του κόσμου σε σπίτι, δεν πρόκειται μαγικά, να σας κάνει να είστε κορυφαίος στην δουλειά σας, εάν το μυαλό σας δεν είναι στην θέση του.

Με βάση αυτά, θα σας δείξουμε πώς να μεταμορφώσετε το χώρο σας από στενό και άβολο, σε ένα κουλ χώρο για να δουλεύετε. Στα παρακάτω παραδείγματα θα βρείτε αμέτρητες υπέροχες ιδέες, όπως έναν πλήρη πίνακα σημειώσεων για να καρφώσετε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας μέχρι και κομψά ράφια τοίχου που λειτουργούν ως ευρύχωρα γραφεία, όταν τα τετραγωνικά μέτρα δεν στο επιτρέπουν.

Φυσικά, έχουμε συμπεριλάβει διαφορετικές ιδέες και στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, που είναι κατάλληλες για σχεδόν οποιονδήποτε gentleman εκεί έξω. Θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα από πολυτελή μοντέρνα έως vintage βιομηχανικά και πολλά άλλα.

Σίγουρα κάποια μπορεί να σου κοστίσουν ένα χέρι και ένα πόδι(σε λεφτά), ωστόσο, πολλές από αυτές τις 70 κορυφαίες ιδέες για μικρά γραφεία στο σπίτι, μπορούν να επιτευχθούν με ένα μικρό budget και προσωπική εργασία το Σαββατοκύριακο.

Ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε το χώρο του γραφείου σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλές εμπνεύσεις για να εργαστείτε κυριολεκτικά.

Share.

Comments are closed.