Ένα μοναδικό διαμέρισμα στην 211 Elizabeth Street, NY

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ένα κτίριο του 20ου αιώνα, σε μια απο τις πιο περιζήτητες περιοχές στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στεγάζεται το Residence 2S στην 211 Elizabeth Street, ένα διαμέρισμα το οποίο συνδυάζει την ιστορική γοητεία του Manhattan με τις σύγχρονες ανέσεις.

Το εσωτερικό της κατοικίας των δύο υπνοδωματίων και δύο μπάνιων, διαθέτει δάπεδο από πλούσιο ξύλο καρυδιάς το οποίο είναι τοποθετημένο σε σχήμα ψαροκόκαλου και μαύρη λάκα σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετημένο γύρω από ένα custom τζάκι από γρανίτη, βρίσκεται ένα εντυπωσιακό καθιστικό 28 ποδιών με ανατολικό προσανατολισμό το οποίο χωρίζεται σε τρεις καθιστικές περιοχές που ρέουν μέσα απο μια σειρά από γαλλικές πόρτες, που οδηγούν απρόσκοπτα στην ευάερη κύρια σουίτα.

Το ευρύχωρο δωμάτιο περιλαμβάνει δύο walk-in ντουλάπες και ένα πολυτελές master μπάνιο επενδυμένο με μαρμάρινες πλάκες Calacatta Gold που είναι διακοσμημένες με ορειχάλκινα εξαρτήματα και συνοδεύεται από μια ντουζιέρα με γυάλινα τοιχώματα και μια αυτόνομη μπανιέρα.

Μια μεγάλη ανοιχτή κουζίνα είναι επενδυμένη με ντουλάπια από ξύλο καρυδιάς Δανίας και είναι εξοπλισμένη με Viking και Sub-Zero συσκευές. Στην περίμετρο της κουζίνας υπάρχει μια τραπεζαρία με γαλλικές πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή που οδηγούν σε μια βεράντα 11 τετραγωνικών μέτρων. Εξαιρετικά διαμορφωμένος, ο υπαίθριος χώρος είναι ένα σπάνιο φαινόμενο σε μια κατοικία στο κέντρο της πόλης.


Photos: Compass

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.