Ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου στην Κυανή Ακτή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καθισμένη στις απότομες πλαγιές της κοσμοπολίτικης Γαλλικής Ριβιέρας, με πανοράμική θέα στις πανέμορφες ακτές της Μεσογείου, βρίσκεται η πολυτελής έπαυλη Chateauneuf de Grasse Villa, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου στην Κυανή Ακτή.

Το πανέμορφο πέτρινο ακίνητο των 6.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό Châteauneuf de Grasse, είναι περιτριγυρισμένο από έναν ιδιωτικό ελαιώνα, στο εσωτερικό του οποίου έχει δημιουργηθεί μια ιδιωτική όαση με σχολαστικά διαμορφωμένους κήπους, πισίνα, σπιτάκι πισίνας, ένα υπαίθριο μπαρ και χώρο για μπάρμπεκιου.

Μπαίνοντας κανείς στο εσωτερικό του, θα διαπιστώσει ότι είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα όμορφο μεγάλο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία – αρκετός χώρος για να χαλαρώσει κανείς με την οικογένεια του.

Άν ωστόσο τα πέντε υπνοδωμάτια και τα τρία μπάνια δεν είναι αρκετά, υπάρχει μια έγκυρη άδεια για επιπλέον επέκταση της κατοικίας κατά 200 τετραγωνικά μέτρα.

Share.

Comments are closed.