Δείτε πως να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με λίγα χρήματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε τον πολυτελή τόμο Icons για την συνεχιζόμενη συνεργασία του Virgil Abloh με την Nike, τον οποίο κυκλοφόρησε ο γερμανικός εκδοτικός οίκος TASCHEN που είναι γνωστός για τα πολυτελή coffee table books.

Τώρα, ο εκδοτικός οίκος, ο οποίος κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το πολυαναμενόμενο Star Wars Archives Volume 2, δίνει την ευκαιρία στους συλλέκτες να διακοσμήσουν το τραπεζάκι σαλονιού τους ή να γεμίζουν τα ράφια της βιβλιοθήκη τους με πολυτελείς τόμους σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική, προσφέροντας έκπτωση έως και 75% σε επιλεγμένους τίτλους έως τις 31 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των βιβλίων που θα διατεθούν σε χαμηλότερη τιμή είναι το “Sneaker Freaker – The Ultimate Sneaker Book”, ένας πολυτελής τόμος 650 σελίδων για την ιστορία των αθλητικών παπουτσιών και “το Warhol on Basquiat”, το οποίο εξερευνά την σχέση που υπήρχε μεταξύ των δύο καλλιτεχνών μέσω εκατοντάδων φωτογραφιών που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Taschen

Ο πολυαναμενόμενος τόμος “David LaChapelle – Lost and Found (Part Ι) θα περιλαμβάνεται επίσης, ενώ το “The Marvel Age of Comics 1961–1978” και “The NASA Archives – 60 Years in Space”, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 400 ιστορικές φωτογραφίες, είναι άλλοι δύο ξεχωριστοί τίτλοι που θα μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας σε χαμηλότερη τιμή.

Αξίζει να πούμε ότι υπάρχει κάτι παραπάνω σε ένα coffee table book από το απλό ξεφύλλισμα που θα κάνατε σε οποιοδήποτε περιοδικό έπεφτε στα χέρια σας. Είτε το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, είτε ως πραγματικό υλικό ανάγνωσης, ένα coffee table book θα προσθέσει προσωπικότητα στο σπίτι σας και μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Αν λοιπόν θέλετε να δείχνετε ένας ότι είστε ένας μειλίχιος και ευγενής άντρας που γνωρίζει από κομψότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της TASCHEN έως τις 31 Ιανουαρίου για να αποκτήσετε τον δικό σας coffee table book.


Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 10 πιο όμορφες βιβλιοθήκες στον κόσμο

Share.

Comments are closed.