3 κόλπα για σένα που θέλεις να δείχνεις πιο μυώδης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάποιοι άντρες περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο με σκοπό να χτίσουν το ιδανικό κορμί, και αυτό είναι κάτι που τηρούν ευλαβικά, ωστόσο υπάρχουν μερικοί άντρες που είτε δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν και να ακολουθήσουν ειδική διατροφή, είτε βαριούνται.

Προφανώς το να χτίσει κανείς μύες, ιδιαίτερα αν είναι αρκετά αδύνατος, δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς χρειάζεται προπόνηση, διατροφή και αυτοσυγκέντρωση. Αν λοιπόν είσαι από τους τύπους που ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία που αναφέραμε παραπάνω, μπορείς με 3 απλά κόλπα να δείχνεις πιο μυώδης.

Αξίζει να πούμε ότι δεν θα νομίζουν όλοι ότι σηκώνεις 100 κιλά στον πάγκο, αλλά ότι έχεις πατήσει μερικές φορές το πόδι σου στο γυμναστήριο.

Παρατήρησε τις ραφές στα ρούχα σου

Δες που βρίσκονται οι ραφές στις μπλούζες σου. Αν η ραφή του μανικιού τελειώνει πιο χαμηλά από τους ώμους σου, τότε θα δείχνεις αρκετά αδύνατος, αφού η μπλούζα θα μοιάζει πολύ πιο φαρδιά πάνω σου (και η πλάτη σου στενή).

Αντιθέτως, αν οι ραφές της μπλούζας έρχονται ακριβώς στη γωνία που σχηματίζουν οι ώμοι σου ή πιο πάνω, θα φαίνεται ότι το σώμα σου “γεμίζει” την μπλούζα.

Βρες την τέλεια εφαρμογή

Μια μπλούζα με τέλεια εφαρμογή τονίζει τους κοιλιακούς και το στέρνο σου, χωρίς να είναι ασφυκτικά στενή. Για να βρεις τη σωστή εφαρμογή για σένα, διάλεξε μια μπλούζα που να αγκαλιάζει τα μπράτσα και τους ώμους σου, αλλά να είναι χαλαρή στην περιοχή του κορμού.

Βρες το κατάλληλο σχέδιο

Ένας βασικός στιλιστικός κανόνας είναι ότι οι οριζόντιες ρίγες αυξάνουν τον όγκο, ενώ οι κάθετες σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατος. Εδώ το ζητούμενο είναι να δείχνουν πιο φαρδιές οι πλάτες σου, οπότε πρέπει να επιλέξεις μπλούζες με σχέδια που έρχονται κατά πλάτος του κορμού σου.

Μπορείς ακόμα να παίξεις με τα χρώματα. Μια καλή επιλογή για εσένα είναι οι μπλούζες που είναι σκουρόχρωμες στο πάνω μέρος και πιο ανοιχτές στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτή η χρωματική αντίθεση θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι το πάνω μέρος του σώματος σου είναι πιο μυώδες.


Διαβάστε επίσης: 5 κόλπα για να γίνεις “τούμπανο” αυτό το καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.