Μελάνι για κάθε αλάνι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τις πρώτες μέρες της αυτο-έκφρασης, ο άντρας έχει γεμίσει το σώμα του με μόνιμα σημάδια:
Απο Tribal σύμβολα και προστατευτικά Totem, στρατιωτικά και μαχητικά σύμβολα, ονόματα αγαπημένων τους και πολλές άλλες ιερές εικόνες που προορίζονται για να αποκαλύψουν μια ιστορία, αλλά και να μετατρέψουν το ίδιο το σώμα σε έργο τέχνης.

Το πάθος μας για τα τατουάζ σίγουρα δεν έχει εξαντληθεί, αν μη τι άλλο, η τάση έχει γίνει ένας εξευγενισμένος τρόπος ζωής και στον 21ο αιώνα, με τους άντρες και τις γυναίκες να συνεχίζουν να τιμούν την αρχαία τέχνη του τατουάζ σε όλο τον κόσμο.

1. 3D

Απο ουρανοξύστες έως cartoon χαρακτήρες, γεωμετρικά σχέδια και ακόμα πιο πέρα, αν θέλεις ένα τατουάζ το οποίο πραγματικά “πετάγεται”, τότε το 3D είναι ο τρόπος να το πετύχεις.

2. Abstract

Αν θέλεις ένα τατουάζ το οποίο να είναι μοναδικό ή ακόμα και να κρύβει κάποια μηνύματα, το abstract tattoo στυλ είναι η ιδανική επιλογή.

3. Ambigram

Τα τατουάζ Ambigram διαθέτουν λέξεις σε μοναδικά σχέδια, τα οποία σου επιτρέπουν να τα διαβάσεις με διαφορετικουύς τρόπους.

4. Biomechanical

Αυτά τα σχέδια, τα οποία είναι συχνά τρισδιάστατα, απεικονίζουν γρανάζια, λάστιχα, μεταλλικά εργαλεία και πολλά άλλα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους στην επιφάνεια του δέρματος.

5. Black And Grey

Άν θέλεις ένα έργο τέχνης το οποίο μιλάει απο μόνο του, τότε το Black And Grey στύλ είναι μια καλή επιλογή.Αν παρατηρήσετε το παρακάτω τατουάζ, στο οποίο δεν υπάρχει ίχνος χρώματος, θα καταλάβετε ότι τραβάει τα βλέμματα

6. Blast Over

Έχεις ένα ξεθωριασμένο χρωματιστό τατουάζ; Πρόσθεσε απο πάνω ένα πουλί,μία νεκροκεφαλή ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο θέλεις με μαύρο μελάνι και μόλις ανακάλυψες το blast over στυλ.

7. Broken Glass

Αυτός ο τύπος 3D εφέ μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, προσθέτοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο τατουάζ σας.

8. Paint Brush Stroke

Το στυλ αυτό έχει το στοιχείο της μοναδικότητας. Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό τατουάζ, αυτό το στυλ μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθεί χάρη στις διαφορετικές παραλλαγές του σε υδατογραφία και κλίση σχεδιασμού.

9. Celtic

Για έμπνευση αναζητήστε απλώς το The Irish Book of Kells και θα βρείτε πολλά συνυφασμένα και αλληλοσυνδεόμενα σχέδια. Όσον αφορά τη δημοτικότητα, ο κελτικός σταυρός είναι μακράν ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια, ενώ συνήθως χρησιμοποιούνται αρκούδες, δράκοι, κουκουβάγιες και λύκοι.

10. Chicano

Ίσως ένας από τα αγαπημένα μας στυλ τατουάζ, το Chicano είναι πραγματικά εκπληκτικό. Εάν έχετε δει ποτέ αυτό το ύφος, εφαρμοσμένο με σχέδια απο αγάλματα Ολύμπιων θεών, τότε θα ξέρετε πόσο μαγευτικό είναι να το κοιτάτε.

11. Japanese

Η Ιαπωνική κουλτούρα είναι κάτι που έχει περάσει σε όλο τον κόσμο. Θρυλικά πλάσματα,λουλούδια λωτός και ιαπωνικά γράμματα μπορούν να αποτελέσουν ένα αφιέρωμα στον πολιτισμό της Ανατολής.Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για τα πάντα, από μικρά τατουάζ, μανίκια έως και κάλυψη ολόκληρου του σώματος.

12. Mandala

Η Mandala είναι σανσκριτική λέξη, σημαίνει ο “ιερός κύκλος”, και αντιπροσωπεύει το σύμπαν, την ενότητα και την ολότητα.Το σχήμα της είναι στρογγυλό και είναι κατάλληλο για τατουάζ στον καρπό, στο στήθος και στην πλάτη.

Share.

Comments are closed.