Τα 7 πιο cool πράγματα στον κόσμο αυτή την εβδομάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aπο τη νέα Mercedes Benz G Class στη νέα σειρά της North Face “Black Series” και απο τα νέα trainers της adidas στα πιο cool B&O ασύρματα ακουστικά Πάμε να τα τσεκάρουμε!

 

1. B&O’s ‘Spring / Summer 2018’ colourways

Η δανική B & O κυκλοφόρησε πρόσφατα τη συλλογή “Spring / Summer 2018”, με πιό δημοφιλή τα ασύρματα ακουστικά σε χρώματα εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις του ωκεανού.

 

2. Adidas Deerupt trainers

Τα νέα trainers απο την Adidas Originals τα οποία παίρνουν άλλη μορφή με επιρροές απο τα adidas Marathon και τα adidas New York.

 

3. Jacket by North Face

Η καινούργια σειρά της North Face με τίτλο “Βlack Series” δημιουργήθηκε γύρω απο την ιδέα του “καταφυγίου”

 

4. Candle by Comme des Garçons x Monocle

Η Ιαπωνική Comme des Garçons σε συνεργασία με την Monocle δημιούργησε μία νέα συλλογή. Επιλέξαμε το κερί Hinoki το οποίο περιέχει ένα λεπτό μείγμα κυπαρισσιού, κέδρου καμφοράς και θυμαριού.

 

5. Wireless multi-room system by Marshall

Το νέο ασύρματο multi-room απο την Marshall εκτός απο τις δυνατότητες του αποτελεί και την κομψή επιλογή για όσουν έχουν πιο κλασσική αισθητική.

 

6. Mercedes Benz G Class 2019

Ο επανασχεδιασμός ενός συμβόλου δεν είναι εύκολη υπόθεση για πολλούς λόγους, για αυτό και η Mercedes-Benz προτίμησε να πατήσει στις σχεδιαστικές αρχές και αξίες του μοντέλου και να διατηρήσει την τετράγωνη αισθητική του.

 

7. QLED by Samsung

Η νέα σειρά της Samsung διαθέτει νέες καινοτομίες που εμπλουτίζουν τη ζωή των καταναλωτών επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση ενσωματώνεται στο σαλόνι, τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν το περιεχόμενό της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους.

Share.

Comments are closed.