Τα καλύτερα clubs του Λονδίνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν ξέρουμε τι μουσικός τύπος είσαι και ούτε πότε θα πας στο Λονδίνο, παρ’όλα αυτά εντοπίσαμε τα καλύτερα club του Λονδίνου για όλα τα γούστα και σου τα παρουσιάζουμε!

 

1. Borderline

Αlternative φάση και ένα μέρος που έχει φιλοξενήσει ονομάτα όπως The Rolling Stones, Oasis, Eric Clapton, Rage Against The Machine, Muse, Blur, The Verve και με τη λίστα να συνεχίζεται.

 

2. After All, Soho

Η φάση είναι κοντα στα ελληνικά δεδομένα με τη διασκέδαση να ξεκινά τα μεσάνυχτα και να φτάνει μέχρι και τις έξι το πρωί. Η μουσική κυμαίνεται σε Funk και disco για αρχή, και house και techno για κλείσιμο.

 

3. Cirque le Soir

Διασκέδαση σε συνδυασμό με δημιουργικές δραστηριότητες που συμβαίνουν γύρω σου. Όλα τα είδη μουσικής με το killer mix από hip hop και RnB.

 

4. Aristocrat, Mayfair

Ένα από τα πιο posh clubs του Λονδίνου με εξαιρετική διακόσμηση με ήχους κυρίως από hip hop και RnB.

 

5. The Jazz Cafe, Camden

Κυρίως Jazz μουσική με τη σκηνή του club να έχει φιλοξενήσει τους Amy Winehouse, Herbie Hancock, Lana Del Rey και D’Angelo. Η μουσική δεν περιορίζεται καθώς διογανώνονται R&B and hip-hop Παρασκευές αλλά και soul and disco Σάββατα.

 

6. Hyde

Μικρό με χωριτηκότητα 280 ατόμων και με το πιο cool artwork εμπνευσμένο από τα lightboxes του Stars Wars. H μουσική κινείται σε mainstream, house και vintage RnB όρια.

Share.

Comments are closed.