Σκιές ματιών …σαν καυτή σοκολάτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλλιτέχνις του μεϊκάπ Ντόνα Τσέρι (Donna Cherry) κάνει αίσθηση. Γιατί οι σκιές ματιών που έχει επινοήσει έχουν την όψη πινελιάς με καυτή σοκολάτα. Πιθανόν, για να διεγερθούν και τα αισθητήρια της γεύσης των θαυμαστών.

Η Ντόνα είναι 18 χρόνων, ζει στο Ουόρεν του Οχάιο και είναι Φιλιππινο-αμερικανή. Τελειώνει το σχολείο, το Warren G. Harding High School, και είναι πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου. Πριν δύο χρόνια, περίπου, άρχισε να κάνει μεϊκάπ. Εξομολογείται ότι δεν είναι εύκολο, πως χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά ότι σε δύο μήνες, πάνω κάτω, βλέπει πόσο έχεις προοδεύσει και παίρνεις θάρρος. Δηλώνει ότι χρησιμοποιεί ως υλικά και μικρές μάρκες και πολύ γνωστές. Όποτε μπορεί, εισάγει στο μεϊκάπ της χρώμα, αλλά αυτό που αγαπά είναι το ματ – είτε πρόκειται για κραγιόν, είτε για βάση, είτε για σκιές ματιών.

Το αγαπημένο της, όμως, είναι οι σκιές ματιών. «Γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά, εδώ» τονίζει. Για τις κρεασιόν της, χρησιμοποιεί σκιές της Anastasia Beverly Hills, σε αποχρώσεις Warm Taupe, Birkin, Hot Chocolate και Rich Brown. Και, μετά, συνθέτει.

Πριν κάνα χρόνο, σε συνέντευξή της, μας πληροφόρησε ότι έχει έναν φίλο που τον λένε Κουέντιν. Δεν ξέρουμε αν αρέσει η σοκολάτα στον Κουέντιν. Αν ναι, είναι τυχερός: έχει την ευκαιρία να βλέπει «καυτή σοκολάτα» και στα μάτια της αγαπημένης του.

Share.

Comments are closed.