Ο Kanye West και ο Kid Cudi κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “Kids See Ghosts”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Kanye West και ο Kid Cudi συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ ως δίδυμο. Το “Kids See Ghosts” έκανε πρεμιέρα αργά το βράδυ της Πέμπτης μέσω livestreaming σε πάρτυ που πραγματοποιήθηκε έξω από το Λος Άντζελες, Οι Kanye και Kid Cudi ήταν παρόντες.

Το άλμπουν είναι διαθέσιμο απο σήμερα και μπορούμε να το κάνουμε δικό μας. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το εξώφυλλο του άλμπουμ το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και παραμυθένιο. Στο εξώφυλλο, αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ ρέουν μέσα σε μπλε και μωβ, δίνοντας χρώμα σε ένα ορεινό τοπίο που χρησιμεύει για φόντο σε δύο πάλλευκες φιγούρες: ένα παράξενο ιπτάμενο πλάσμα και τον ανθρωποειδή αναβάτη του.

Ήταν ο Kid Cudi αυτός που τουίταρε το εξώφυλλο και ο Kanye West προχώρησε σε retweet. Αποκάλυψαν ότι το εξώφυλλο για το άλμπουμ στο οποίο συνεργάστηκαν – το «Kids See Ghosts» – σχεδίασε ο σύγχρονος Ιάπωνας καλλιτέχνης Τακάσι Μουρακάμι.

Ο Μουρακάμι είναι αυτός που καθιέρωσε τον καλλιτεχνικό όρο «Superflat» για να χαρακτηρίσει ένα μεταμοντέρνο καλλιτεχνικό ρεύμα που επηρεάζεται από τα ιαπωνικά manga και anime. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον Κάνιε Γουέστ για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Graduation», το 2007.

Share.

Comments are closed.