Ο Al Pacino στο ‘Once Upon a Time in Hollywood’ του Quentin Tarantino

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood έχει ήδη μια προεξέχουσα λίστα ηθοποιών, μεταξύ των οποίων Leonardo DiCaprio,  Brad Pitt,  Margot Robbie,  Burt Reynolds, Dakota Fanning,  Damien Lewis και Timothy Olyphant.  Με το δίδυμο DiCaprio και Pitt που μπορεί να αποδειχθεί θρυλικό.

Τώρα στο καστ της ταινίας προστέθηκε άλλο ένα μεγάλο όνομα. Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Al Pacino που συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Quentin Tarantino.

Οι φήμες οτι ο Tarantino ήθελε να συνεργαστεί με τον Al Pacino στην 9η τανία του υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό, ωστόσω επιβεβαιώθηκαν πριν λίγες μέρες με τον μεγάλο ηθοποιό να υποδύεται τον μάνατζερ του Leonardo DiCaprio.

Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» ( Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ), που θα γυριστεί εφέτος το καλοκαίρι και θα προβληθεί του χρόνου στις αίθουσες, θα αναφέρεται στους φόνους που διαπράχθηκαν από την «οικογένεια Manson». Τη δεκαετία του 1960, η οργάνωση αυτή με αρχηγό τον Charles Manson διέπραξε 60 δολοφονίες που προκάλεσαν φρίκη σε όλη την Αμερική, όπως αυτήν της Sharon Tate, της συζύγου του σκηνοθέτη Roman Polanski, η οποία ήταν έγκυος.

Ενώ η ταινία τραβάει την προσοχή λόγω της γνωστής ιστορίας του Manson, ο Tarantino ως σκηνοθέτης,σεναριογράφος και παραγωγός δηλώνει ότι η ταινία δεν είναι ο Charles Manson αλλά το 1969.

Ο Al Pacino συμμετάσχει και στη νέα ταινία του Martin Scorsese με τίτλο «The Irishman», όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Robert De Niro.

Share.

Comments are closed.