Ανθοδιακόμηση της Νέας Υόρκης με βάζα…τους κάδους απορριμμάτων!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προφανώς, περπατώντας σε μια μεγαλούπολη κάνουμε κύκλο όταν πλησιάζουμε έναν κάδο απορριμμάτων. Φαντάζεται κανείς ότι έχουμε έναν λόγο παραπάνω να κάνουμε παράκαμψη, αν βολτάρουμε σε μια μεγαλούπολη του μεγέθους της Νέας Υόρκης, της πόλης των τόσων εκατομμυρίων κατοίκων.

Κάνουμε λάθος. Αυτό βάλθηκε να αποδείξει ο σχεδιαστής ανθοδιακόσμησης Λιούις Μίλερ (Lewis Miller). Ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, αποφάσισαν να στολίσουν κάδους απορριμμάτων, να τους μετατρέψουν σε βάζα.

Ε, είναι γεγονός. Με τέτοιες καλλιτεχνικές «εγκαταστάσεις» στα νεοϋορκέζικα πεζοδρόμια, ο περιπατητής δεν έχει λόγο ούτε το βλέμμα να αποστρέψει ούτε να προσπεράσει γρήγορα, βαδίζοντας τοίχο- τοίχο. Αντίθετα, πλησιάζει να περιεργαστεί.

Εξωτικά μπουμπούκια, ζευγαρωμένα με ανοιχτό ροζ τριαντάφυλλα, εντυπωσιακά ηλιοτρόπια στην αγκαλιά πρασινάδας. Ό,τι πρέπει να σύρουμε το κινητό απ’ την τσέπη και να μεταμορφωθούμε σε ερασιτέχνες φωτογράφους.

«Είμαστε αφηγητές ιστοριών μέσα από την τέχνη της ανθοδιακόσμησης, μετατρέποντας μια διακόσμηση με άνθη σε τραγούδι ερωτικό κι ένα event σε μια εμπειρία που θα μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας» λένε από την ομάδα του Λιούις Μίλερ.

ΥΓ. Κάποια από αυτά τα «ερωτικά τραγούδια» μπορούμε να τ’ ακούσουμε στον λογαριασμό του Λιούις Μίλερ στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.