Μπρουσκέτες με προσούτο και μοτσαρέλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο
περίπου 200 γραμμάρια προσούτο
λίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα
1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε πλάγιες φέτες
150 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μοτσαρέλα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και τον άνηθο.

Κατόπιν κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες και ψήστε τις στο γκριλ του φούρνου και από τις δύο πλευρές.
Απλώστε τις φέτες προσούτο σε κάθε μπαγκέτα και από πάνω το μείγμα τυριού και άνηθο.

Share.

Comments are closed.