10 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον Τζόνι Ντεπ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάσημος ηθοποιός γνωστός για το μοναδικό υποκριτικό του ταλέντο αλλά και για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, ο λόγος για τον ξεχωριστό Τζόνι Ντεπ. Νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα για τον αγαπημένο σου ηθοποιό;

 

1. Νησί στις Μπαχάμες

Πλήρωσε 3.6 εκατμμύρια δολλάρια για να αγοράσει το ‘Little Hay’s Pond Cay Island’στις Μπαχάμες το 2004. Το νησί διαθέτει έξι παραλίες εκ των οποίων κάποιες έχουν πάρει τα ονόματα των παιδιών του.

 

2. Συνεργασία με Oasis

To 1997 o Τζόνι παίζει κιθάρα για το τραγούδι Fade In-Out, το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ ‘Be Here Now’ που κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά άλμπουμ στη Βρετανική ιστορία.

 

3. Γεννημένος ροκάς

Πολύ πριν γίνει πειρατής ο ηθοποιός εγκαταλείπει το σχολείο ένα χρόνο μετά το διαζύγιο των γονιών του, για να ακολουθήσει το όνειρο του και να γίνει ροκ σταρ. Με τις πιέσεις των γονιών του επιστρέφει στο σχολείο μερικές εβδομάδες αργότερα, όπου ο τότε καθηγητής τον παροτρύνει να ακολουθήσει το όνειρο του και να γίνει μουσικός.

 

4. Glastonbury

Αυτήν την χρονιά το φεστιβάλ εισήγαγε στο πρόγραμμά του την Cineramageddon tent στην οποία ο ηθοποιός παρουσιάσε στα festival junkies τις τρεις αγαπημένες του ταινίες ‘The Libertine’, ‘Withnail & I’ και ‘Dead Man’.

5. Γάμος με Lori Anne Allison το 1983

Πριν τις Vanessa Paradis και Amber Heard υπήρξε η Lori Anne Allison make up artist και αδερφή του τότε μπασίστα του. Ο Ντεπ έκανε κάθε είδους δουλειά για να στηρίξει τη γυναίκα του και παρά τις προσπάθειες το ζευγάρι χωρίζει δυο χρόνια αργότερα. Η Lori δεν δίστασε να υποστηρίξει τον Ντεπ κατά των κατηγοριών περί κακοποίησης της συζύγου του Amber Heard, υποστηρίζοντας πως είναι ένας από τους πιο τρυφερούς ανθρώπους.

 

6. Κουλροφοβία

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ότι διακατέχεται από μια έντονη φοβία για τους κλόουν.

 

7. Η εμφάνιση πνευμονικής ανεπάρκειας στην κόρη του

Το 2007 η κόρη του προσβάλλεται από το βακτήριο E. Coli το οποίο της προκάλεσε πενυμονική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για 9 μέρες. Ο ίδιος ο Ντεπ έχει δηλώσει πως αυτή ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής του.

 

8. Ο Nicolas Cage τον παρότρυνε να γίνει ηθοποιός

Η πρώτη του γυναίκα τον γνώρισε στο διάσημο ηθοποιό και όλα πήραν το δρόμο τους με τον Ντεπ να εξασφαλίζει τον πρώτο του ρόλο στην ταινία ‘A Nightmare on Elm Street’.

 

9. Δεν έχει κερδίσει πότε Όσκαρ

Το υποκριτικό του ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο το ίδιο και η μοναδικότητα των ρόλων που επιλέγει, παρ’όλα αυτά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει βραβείο Όσκαρ μέχρι και σήμερα.

 

10. Είναι μακρινός συγγενής με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ένας γενεαολόγος στο BBC υποστήριξε πως ο Ντεπ και η βασίλισσα μοιράζονται έναν αρκετά μακρυνό πρόγονο και αυτό τους καθιστά μακρινούς συγγενείς.

 

Share.

Comments are closed.