Το πρώτο πλωτό taco και cocktail μπαρ της Καραϊβικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρώτο πλωτό taco και cocktail μπαρ της Καραϊβικής, το Lime Out, άνοιξε πρόσφατα στο νησί St. John και είναι ο λόγος για τον οποίο οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι προσγειώθηκαν στην κορυφή της bucket list πολλών ταξιδιωτών.

Στο νέο μπαρ, που επιπλέει 200 ​​μέτρα από την Hansen Bay Beach, μπορεί κανείς να φτάσει μόνο μέσω καγιάκ, SUP (σανίδα με κουπί) ή βάρκα με εξωλέμβια μηχανή. Υπάρχει επίσης μια υπηρεσία σε στυλ drive-through για τα σκάφη που περνούν απο εκεί και ένα ξύλινο μπαρ στο επίπεδο θάλασσας με σκαμπό βυθισμένα στην θάλασσα για όσους θέλουν να περάσουν παραπάνω χρόνο στο μπαρ.

“Το Ανατολικό άκρο του St. John είναι εκπληκτικό, παρθένο και ανέγγιχτο, και προσπαθούμε να το τιμήσουμε προσκαλώντας τους ανθρώπους να απολαύσουν την ομορφιά του και να γευτούν πραγματικά νόστιμα tacos και cocktails ενώ το κάνουν”, λέει η ιδιοκτήτρια Chelsea Baranowski, η οπόια δημιούργησε το Lime Out με τον σύζυγό της, Richard.

Ο head chef του Lime Out, Amaro Rivera, χρησιμοποιεί μόνο τα πιο φρέσκα υλικά για τα tacos, τα οποία είναι δική του έμπνευση. Το μενού περιλαμβάνει 11 ειδικά κατασκευασμένα tacos, τα οποία έρχονται με σεβίτσε φρέσκων αλιευμάτων, surf and turf (συνδυασμός θαλασσινών με κόκκινο κρέας), rum ribs, γαρίδες, κοτόπουλο με πράσινο κάρυ και πολλά άλλα. Στόχος τους είναι να προμηθεύονται μόνο με τοπικά προϊόντα για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα και, σύμφωνα με την Baranowski, υπάρχουν ήδη σχέδια για επέκταση του μενού.

Εάν τα tacos δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα, τα χειροποίητα cocktails που προσφέρει το πλωτό μπαρ, σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Όλα τα cocktail γίνονται με φρεσκοστυμμένο ​​χυμό και αναδεικνύουν τα τροπικά vibes. Για παράδειγμα, το cocktail “The Danger” αναμειγνύεται με φρέσκο ​​χυμό απο καρπούζι, χυμό λάιμ, τεκίλα με τσίλι και ανανά. “Αυτό το concept ήταν το όνειρο του συζύγου μου Richard για περισσότερο από δυόμισι χρόνια”, ανέφερε η Chelsea και συνέχισε, “Το είχε ζωγραφίσει στην άμμο και το σχεδίαζε για πολύ καιρό. Οι Παρθένοι Νήσοι χρειάζονται περισσότερες επιλογές για τους ντόπιους και τους επισκέπτες που αναζητούν μια εντελώς διαφορετική γευστική εμπειρία, και αυτή είναι η δική μας εκδοχή για να το κάνουν.”

Το μπαρ είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα κύπελλα, χωρίς καλαμάκια και βιοδιασπώμενα κουτιά για taco. Δεδομένου ότι η περιβαλλοντική συνείδηση ​​είναι μια προτεραιότητα, η ομάδα κάνει επίσης τακτικά έλεγχο κάτω από το μπαρ για να καθαρίσει οτιδήποτε μπορεί να έχει πέσει.

Share.

Comments are closed.