Ο τροπικός παράδεισος που όλοι θα θέλαμε να είμαστε αυτό το καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας απομονωμένος τροπικός παράδεισος στα ανοιχτά των πανέμορφων νησιών Φίτζι στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα και μάλιστα χωρίς τιμή εκκίνησης.

Πρόκειται για το ιδιωτικό νησί Mai, το οποίο αποτελείται από 129 καταπράσινα στρέμματα και βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού των Φίτζι, Βανούα Λέβου. Το γαλήνιο νησί, το οποίο είχε μπει προς πώληση για 4,2 εκατ. δολάρια, μπορεί να το επισκεφτεί κανείς με σκάφος ή με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Το νησί Mai είναι ο τόπος όπου ο χρόνος πραγματικά σταματά. Περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, πολύχρωμα λουλούδια και ζεστή λευκή άμμο. Οι ιδιοκτήτες έχουν την δυνατότητα να περπατήσουν ανάμεσα στους 100χρονους φοίνικες και να απολαύσουν τον εξαιρετικό ήχο των τροπικών πτηνών.

Είναι ένα γαλήνιο μέρος γεμάτο με φυσικές απολαύσεις, καθώς διαθέτει έναν πανέμορφο καταρράκτη και έναν κοραλλιογενή ύφαλο. Επιπλέον, το νησί διαθέτει μια μικρή ξύλινη εξοχική κατοικία 1 υπνοδωματίου με πανέμορφη θέα, ωστόσο όσοι θέλουν ωστόσο να χτίσουν μια νέα βίλα από την αρχή, υπάρχουν πολλά δέντρα από μαόνι.

Όσον αφορά το φαγητό, στο νησί θα βρει κανείς αβοκάντο, καρύδες, οπωροφόρα δέντρα και μαύρο sapote, ένα εξωτικό φρούτο που θυμίζει σοκολάτα, ενώ το νερό παρέχεται από μια λίμνη γλυκού νερού.

Η δημοπρασία του νησιού θα γίνει στις 25 Ιουλίου από την Platinum Luxury Auctions. Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

Platinum Luxury Auctions

Platinum Luxury Auctions

Platinum Luxury Auctions

Platinum Luxury Auctions

Platinum Luxury Auctions

Διαβάστε επίσης: Τα 13 μέρη του πλανήτη με τα πιο καταγάλανα νερά – Ένα βρίσκεται στην Ελλάδα

Share.

Comments are closed.