Ο παράδεισος βρίσκεται στο Kudadoo Maldives Private Island Resort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τότε που άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Kudadoo Maldives Private Island Resort, το οποίο είναι πραγματικά all-inclusive και έχει κάνει ήδη πρωτοσέλιδα.

Το Kudadoo Maldives Private Island Resort, αντί να καλύπτει τις καλύβες με τις παραδοσιακές τοξωτές στέγες, ακολουθεί μια πιο βιώσιμη προσέγγιση για την ευημερία σας και αυτή του πλανήτη, καθώς το νησί τροφοδοτείται από τον ήλιο κατά 100%. Τα μπανγκαλόου καλύπτονται εξ’ολοκλήρου από ηλιακά πάνελ που συλλέγουν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν ολόκληρη την ιδιοκτησία.

Το resort επιπλέει σε μια λιμνοθάλασσα λίγο έξω από ένα μικρό νησί στις Μαλδίβες. Οι επισκέπτες διαμένουν σε ιδιωτικά μπανγκαλόου πάνω στο νερό που έχουν δρύινα πατώματα από την Τασμανία, χειροποίητα έπιπλα και διαθέτουν εξιδεικευμένους μπάτλερς και πισίνες. Δημιουργώντας ένα τοξωτό μοτίβο, κάθε δωμάτιο είναι εχει πλήρη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά. Στο απέναντι άκρο του νησιού, το διώροφο κεντρικό κτήριο στεγάζει ένα εστιατόριο, σαλόνι, σπα και μια πισίνα που εκτείνεται στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.