Ένα “μοναδικό” ξενοδοχείο στο Σάο Πάολο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η λέξη “μοναδικό” είναι αρκετά κλισέ. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα επίθετο, είναι προτιμότερο να σας αντιπροσωπεύει. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει ακριβώς με Hotel Unique στο Σάο Πάολο, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη μορφή και ξεχωριστή προσέγγιση των εσωτερικών χώρων.

Το Hotel Unique είναι ένα ζωντανό, αναπνεύσιμο κομμάτι της πόλης του Σάο Πάολο, ένα μέρος όπου η αρχιτεκτονική, η τέχνη, ο σχεδιασμός, η μόδα, η γαστρονομία, η μουσική και οι εξαιρετικές υπηρεσίες βρίσκονται στην καρδιά μιας πρωτοποριακής ξενοδοχειακής κουλτούρας που εμπνέει κάθε φιλοξενούμενο.

Η σχεδίαση του ξενοδοχείου είναι αρκετά ιδιόμορφη και έχει μεγάλη απόκλιση όσον αφορά την λειτουργικότητα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου ανταποκρίνονται κατάλληλα στην καμπυλότητα του κτιρίου με κεκλιμένους τοίχους – άσκοπη αλλά εντελώς cool. Μια απροσδόκητη και χρήσιμη λεπτομέρεια, που πρέπει να υιοθετήσουν περισσότερα ξενοδοχεία, είναι ένα smartphone σε κάθε δωμάτιο που εξυπηρετεί τόσο τη σύνδεσή σας (με μήνυμα ή κλήση) με τον θυρωρό, όσο και ένα προπληρωμένο data plan για να το έχετε μαζί σας καθώς εξερευνάτε το Σάο Πάολο.

Δεν είναι για όλους, αλλά αν θέλετε ξενοδοχεία που επιλέγουν να έχουν μια δόση προσωπικότητας, μην κοιτάξετε αλλού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.